Merhabalar. Uzun süredir Overdose Caldas Women's kullanıyordum. Fiyatı çok uygun olmasa da içerken en çok zevk aldığımız kahve oydu. O kadar alışmıştık ki neredeyse tartı saat kullanmadan espresso yapacak kıvama gelmiştim. Gel gör ki Overdose artık Caldas getirmiyor. Ben de yeni bir kahve bulmak zorundayım. A Roasting Lab'tan El Salvador aldım reçeteyi aynen söyledikleri gibi yaptım 19/38gr ve 35 saniye ama yine de ekşilik geliyor. Biraz soğumaya başlayınca tadı biraz daha oturmaya başlıyor. Kahveye lafım yok belki olması gereken buydu ama bana hitap etmiyor.
Espresso için gövdeli bir kahve önerisi olan var mı? Fiyatı makul olsa güzel olur aylık tüketimimiz 3kg'lere yaklaşıyor çünkü. Çikolata notalı tercih sebebimiz
Mümkünse single orijin olsun, reçete daha stabil oluyor single orijinde, blendlerde 2 gün üst üste yaptığım reçete birbirini tutmuyor. Ya da ben beceremiyorum bilmiyorum. Ama blende de razıyım. Null coffeeden blend almıştım. Lezzet iyi ama dediğim gibi herşey aynı üst üste 2 shot alıyorum biri 27 saniye biri 35 saniye çıkıyor.
Şimdiden teşekkürler.
Espresso için gövdeli bir kahve önerisi olan var mı? Fiyatı makul olsa güzel olur aylık tüketimimiz 3kg'lere yaklaşıyor çünkü. Çikolata notalı tercih sebebimiz

Şimdiden teşekkürler.