• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso için geniş ayar aralığı olan değirmen ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fast24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fast24

Barista
Geniş bir aralıkta ayar imkanı olan espresso değirmenler hangileridir?

DF64 ve Lelit glenda makine kullanıyorum. Ayar 4.5 ile 5.5 arasında .
Düşük olursa tıkanma üstü olursa hızlı akış oluyor. Kahveler ve kavurma stili sabit diyebilirim. Onu pek değiştiremiyorum. Sepet orijinal. Herhalde o da iyidir Bunları değiştirmeye gerek yok. Faturayı değirmene kestim.

Df64 stok dişlisiyle birlikte dahi espresso için gayet uygun bir değirmen, adımsız yapısıyla istediğiniz öğütüm aralığına gitmenize izin verecektir, tıkanma yaşadığınız öğütüm ayarında daha düşük gramaj dozajlayarak deneme yapmanızı öneririm.

Kahveler ve kavurma stili sabit diyebilirim.
O zaman öğütme derecenizinde sabit olması gerekiyor. Öğütüm ayarınızı bulduysanız neden değiştiriyorsunuz? Normal olarak ince öğüttüğünüzde tıkanıp kalın öğüttüğünüzde akış hızlı olur. Df64 adımsız mekanizması ile oldukça geniş seçenek sunuyor.

Geri