UçanHollandalı
Aktif Üye
Selamlar,
Güzel bir site, espresso fincanı aldığınız memnun kaldığınız siteler var mıdır acaba
Güzel bir site, espresso fincanı aldığınız memnun kaldığınız siteler var mıdır acaba
Ben de arıyorum 7ml.Selamlar,
Ben de arıyorum 70ml.![]()
ikea kullanıyorum fena değilEspresso Perfetto Acme fincanlarını satıyor fiyatları biraz tuzlu ancak çok güzeller. Uygun bir seçenek olarak Ikea’da satılanlara bakabilirsiniz.
Güzel duruyorEkli dosyayı görüntüle 5651tchibonun fincanı şöyle birşey hatta.
Loveramics acme ile yarışan bir firma galiba. Ülkemize en yakın Yunanistan'da varmış. Bir zamanlar sık boğaz etmiştim arkadaşlarıEk olarak,
yurtdışından getirtebilirseniz Loveramics fincanlar da oldukça güzel ve şık. Özellikle kırmızı olanları görür görmez aldığım fincanlardan.
Bir de Enplus'da bazen Kahla'nın güzel modelleri olabiliyor. Dönem dönem model bazlı değişiyor seriler. Bu nedenle model ismi belirtmiyorum. Orayı da değerlendirebilirsiniz.
@Globally Yiğit Bey indirimsiz haliyle 6'lı paketleri açarsanız şu fincanların tanesi 50 liraya geliyor
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
sizden milyonmilyar bin liralara espresso makinesi/değirmeni alan insanlara "ilk fincanınız bizden olsun" hediyesi yapmak istemez misiniz..![]()
güzel ve 40 yıllık bir jest olur bence
ki ayrıca reklam olur, kimsenin gidip lelit esp fincan kutusu aldığını sanmıyorum![]()
üzerinde “lelit hanimi” yokPorland Tabaklı Italıano Espresso Fincanı 70 Cc Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Porland Tabaklı Italıano Espresso Fincanı 70 Cc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl