• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kürşad

Barista
İsim
Kürşad
Daha fazla  
İsim
Kürşad
Delonghi ec685 makinem için Amazon'dan alttaki ürünleri almayı düşünüyorum. Yavaş yavaş espresso setini tamamlamaya çalışıyorum. Bu ürünler hakkındaki düşüncelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Delonghi ec685 makinem için Amazon'dan alttaki ürünleri almayı düşünüyorum. Yavaş yavaş espresso setini tamamlamaya çalışıyorum. Bu ürünler hakkındaki düşüncelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Neouza çift taraflı bende var. Nısan ayında Amazon Almanya’dan aldım fakat ürün Çin’den geldi. 10 15 gün sürüyor. Vergi ve kargo dahil 350 ye almıştım. Tek taraflı vurgulu tarafı olandan almanızı tavsiye ederim. Diğer tarafı kullanamıyorum ayar çekmen gerekiyor , sonra bukezde diğer tarafın ayarı bozulduğu için bir ayar daha yapmam gerekiyor. Bir tarafı kısa kalıyor yani. Cihazım wacaco.

Tek taraflı vurgulu tarafı olan dediğiniz hangi model? Bu modelde tek seçenek görünüyor.

Ya forumda timemore gibi teraziler öneriyorlar fakat benim bütçem ona yetmediğinden https://www.trendyol.com/royal-kitc...ve-kuyumcu-terazisi-2000-gr-0-1-gr-p-35667983 şu ürünü aldım. Aktif de kullanıyorum şu anlık bir hata veya yanlış ölçüm vermedi. 1 gram hassasiyetinde olduklarında biraz yoruyorlar onun yerine bunu alabilirsiniz.
Hocam bana pek kaliteli gibi gelmedi bu ürün. 0.1gr hassasiyet olması çok mu önemli? Yani olmasa da olur mu?

bu modelin yükseklik ayarı daha fazla gibi , ortada ekstradan bir parça plastik ve üzerinde numaralı ölçüsü var illa alacaksan bunu dene.

Buda tek taraflı olanı. Senin attığın linkteki çift taraflı bende var. Eksta bir düzleşitiricin varsa alabilirsin ,ama yok ise senin usandırır bir otarafa bir bu tarafa ayar çekmek. Bende 2 tane var düzleşitirici, o yüzden sıkıntı olmuyor.
Bu markanın belirtilen ölçüleri tutuyor 51 mm tam uyuyor, başka markalarda sıkıntı olailir, denk gelmişti yorumlarda.

20 gr lık sepete 20 gr kahve koyarsan sıkıntı olmuyor, 2 tarafınıda ayar çekmeden kullana biliyorsun, ben 16 gr koyuyorum haliyle kahve seviyesi sepetin hizasının epey altında kalıyor, bu seferde tamperin bir tarafının ayarını yükseltmem gerekiyor, haliylede diğer yüzünü kısaltman gerekiyor, belli bir seviyeye kadar diğer tarafı bozmadan ayar çekebiliyorsun, yetmediğinde diğer tarafı kısaltman gerekecek.Tek düzleştiricin varsa ve sepete az miktarda kahve koyacak isen belli bir zamandan sonra sıkılmana sebep olur. Harici başka varsa düzleştirin, çift taraflıyı alabilirsin.

Anladım hocam. Elimde düzleştirici yok. O yüzden üstteki model daha verimli olabilir diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Geri