• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eskişehir Kahve Arkadaşlığı

Merhabalar. Hafta sonu Eskişehir'de olmayı planlıyorum. Önerebileceğiniz yerler var mı acaba?
Gordiona uğrayıp kavurmahanesini gezebilirsin biraz merkeze uzak ama tramvay yakınına gidiyor . Sonra Kokopelliye uğra derim kahve adına farklı bir deneyim yaşayabilirsin 😀

@Kürşad nasıl geçti hocam, nerelere gidebildiniz ? Memnun kaldınız mı ?

Merhaba arkadaşlar,

Görme engelliyim ve Eskişehir Kahve Festivali'ne gitmek istiyorum. 29-30 Eylül'de uygun olup bana eşlik etmek isteyen olursa çok memnun olurum. Uygun olan mesaj atabilir mi? Konserlerle değil, workshop ve stantlarla ilgilendiğimi de belirteyim. :) Teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar,

Görme engelliyim ve Eskişehir Kahve Festivali'ne gitmek istiyorum. 29-30 Eylül'de uygun olup bana eşlik etmek isteyen olursa çok memnun olurum. Uygun olan mesaj atabilir mi? Konserlerle değil, workshop ve stantlarla ilgilendiğimi de belirteyim. :) Teşekkürler şimdiden.
Hocam özelden size mesaj atıyorum ☺️

Bir aksilik olmazsa birkaç günlüğüne eskişehir'de olacağım. Nitelikli kafeleri gördüm. İyi bira nerede içilir iyi yemek nerede yenir onları sayabilecek var mı :D
Valla hocam iyi yemek nerede yenir sorusuna ben her gittiğimde cevap bulamadım açıkçası. Gaziantep'li olmamın da bunda etkisi olabilir tabi :). Íyi bira için Drunken var. Bir de hem kafe hem pub olarak Varuna Gezgin var. Özellikle Drunken çok güzel bir mekân bence. Hem ufak hem de uygundu. O yüzden hep oraya gittim ben.

Bir aksilik olmazsa birkaç günlüğüne eskişehir'de olacağım. Nitelikli kafeleri gördüm. İyi bira nerede içilir iyi yemek nerede yenir onları sayabilecek var mı :D
Valla hocam iyi yemek nerede yenir sorusuna ben her gittiğimde cevap bulamadım açıkçası. Gaziantep'li olmamın da bunda etkisi olabilir tabi :).
Yemek konusunda ben de çok sıkıntı çekiyorum 1 senedir burada olmama rağmen, fakat önerebileceğim 1-2 kebapçı var gerçi eskişehire gelip kebap yenir mi bilemiyorum ama ikisi de barlar sokağının oralarda Adanalı Bekir Usta (bir tık pahalı) ve alternatif uygun fiyatlı olarak TaşKöprü Adana dürüm en azından dışarıda yiyip kötüydü demezsiniz diye düşünüyorum.

Edit: Ek olarak dün Travelers Cafe'ye gitmiştim orası da güzel, Spagetti Bolognese yemiştim fena değildi, arkadaşım Chicken Chardonnay denemişti o baya iyiydi oraya da uğrayabilirsiniz, Porsuğun orada barlar sokağına yakın sayılır mesafede.

Son düzenleme:
Yemek olarak goril burger ve wanted pizzaya götürüyorum gelen misafirlerimi genelde. Harici olarak yeni açılan marco pizzayı beğeniyorum. Vedat Millor un lezzet listesinde olan bahar saç kavurmanın et lezzeti güzel. Şehrin eskiden beri meşhur yeri olan Abdüsselam balaban da iyidir. Nazar döner de iyi sayılır. Varuna memphisin ortamı ve mutfağı fena değildir. Pizza il forno ve cassabadaki diğer mekanlarda üzmez. Ayten Ustanın ve doyuranın kahvaltısında iyidir.

Pizza yemek isterseniz Marco'nun margarita pizzasını tavsiye edebilirim. Sanırım domates ve mozarellaları İtalya'dan geliyor.

eskişehir gastronomik olarak çok zayıf bir yer maalesef. şehir ile özdeşleşmiş çiğ börek bile öneren yok görüldüğü üzere. istanbul'daki çiğ börekler eskişehir'den daha iyi bu arada. balaban köfte ise meh :/

eskişehir gastronomik olarak çok zayıf bir yer maalesef. şehir ile özdeşleşmiş çiğ börek bile öneren yok görüldüğü üzere. istanbul'daki çiğ börekler eskişehir'den daha iyi bu arada. balaban köfte ise meh :/
Balaban köfteyi ilk tattığımda tat bile alamadım. Yani ne olduğunu bile anlayamadım. Bir daha da denemedim açıkçası. Böylesi bir şehrin gastronomik olarak zayıf oluşu garip bir şey. Biraz sert bir yorum gibi olabilir fakat çibörek bence bir yer için (şehir, ilçe vs) ön plana çıkıp tanıtım yapılabilecek bir ürün değil.

Eskişehirde öncelikle çibörek öneririm belediyenin ara sokağında can çibörek vardır Eskişehirliler bilir😀Bar olarak drunken duck küçük ama çok güzel bir bar ,meyhane olarak İki tek öneririm. Kafe olarak kesinlikle Kokopelliye gelin derim Türkiyede bu kadar çok çeşitli kahve kavurucusunu zor bulursunuz derim😀

Geri