• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satıldı Escobaristademleme Profilli Dijital Tarti

sncy

Aktif Üye
İsim
salih
Daha fazla  
İsim
salih
Espresso Makinesi
pavoni, moka pot
Değirmen
kinu
Ekipmanlar
moccamaster select kbg, sage precision brewer® thermal, JIMMY
22.08.2020 tarihinde Escobarista firmasından satın almışım, garantisi devam etmekte, temiz durumda,

Ekli dosyalar

• Tartı.jpg
    Tartı.jpg
    52.4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Fiyat yazmamışsınız

Satış platformlarına koymadım ürünü, direk satış yapmaktansa, takas, ihtiyaç durumu , teklif usulü v.b. şeklinde ilerlemek istedim :).

Merhabalar, aynı model tartıdan kullanıyorum. Mod 3 fincanı koyduktan sonra sıfırlayıp akış başladığında zamanlayıcı da otomatik başlasın isterseniz espresso için bence en iyi seçim. Aynı mod V60 demlemede ise swirl yaparken ekipmanı tartının üzerinden aldığınızı sanıp süreyi durduruyor, o yüzden mod 2 ile zamanı kendiniz başlatmanız daha kolay.

Merhabalar, aynı model tartıdan kullanıyorum. Mod 3 fincanı koyduktan sonra sıfırlayıp akış başladığında zamanlayıcı da otomatik başlasın isterseniz espresso için bence en iyi seçim. Aynı mod V60 demlemede ise swirl yaparken ekipmanı tartının üzerinden aldığınızı sanıp süreyi durduruyor, o yüzden mod 2 ile zamanı kendiniz başlatmanız daha kolay.
Selam, paylaşımınız için teşekkür ediyorum, genelde mod 3ü kullanıyordum, akış başladığında zamanlama ve tartımın otomatik başlaması için,
lakin tecrübelerime binaen, espresso için uygun hassaslıkta olduğunu düşünmüyorum,

Son düzenleme:
Güncel 205 TL

Mod 2'de normal ölçüm yapabilirsiniz.

Vay, gerçekten öyleymiş, teşekkür ederim bilgilendirme için.
Rica ederim 😊 ben v60 demlerken mod 1'i kullanıyorum. Oldukça kullanışlı. Tek eksi yönü rao spin yapınca süre duruyor, timer tuşuna basıp süreyi tekrar başlatmak gerekiyor. Ama çok büyük bir sorun değil bence.

Ö.m lütfen

Geri