• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık EPINOX PRESS KAHVE DEMLEME AEROPRESS MUADİLİ

• Konuyu başlatan KOCAMAN
  • Başlangıç tarihi
K

KOCAMAN

Guest
Sıfır, kutusunda Epinox markalı press kahve demleme. Model ve görünüş olarak Aeropress cihazıyla tamamen aynı.
İçerisinde İtici piston, ana hazne, filtre başlığı, huni, yaklaşık 200-300 adet kağıt mikro filtre (hiç saymadım ama yaklaşık bu kadar), kepçe ve karıştırıcı mevcuttur.
Fiyatı: 220 TL

İstanbul içerisine elden teslim olur.
3605001000 - Press Kahve Demleme (PD-01).jpg3f3ad1cf-2131-4012-9fe5-6e87eaf60cb2.jpg

Ekli dosyalar

• 9f53af47-37ba-499e-b591-528b3ee8d963.jpg
    9f53af47-37ba-499e-b591-528b3ee8d963.jpg
    63.2 KB · Görüntüleme: 92
  • 92e5787d-82ea-48c7-bba8-13b6e9e8fd28.jpg
    92e5787d-82ea-48c7-bba8-13b6e9e8fd28.jpg
    54.8 KB · Görüntüleme: 93
  • 902d4e7e-63fa-4e72-91d6-0811c0195b4d.jpg
    902d4e7e-63fa-4e72-91d6-0811c0195b4d.jpg
    59.5 KB · Görüntüleme: 90
  • b94fca5c-6f8a-42a2-af72-2a3576d4ff62.jpg
    b94fca5c-6f8a-42a2-af72-2a3576d4ff62.jpg
    60.7 KB · Görüntüleme: 92
Moderatörün son düzenlenenleri:
çin malı aeropress'in üzerine epinox yazıp piyasaya sürmüşler. çin malı olması, fason mala marka basılması vs vs bunlara hiçbir itirazım yok hayırlı işler dilerim. ancak bu çin presinin malzemesi çokça eleştiriliyordu. bu hususa dikkat çekmek isterim.

Epinoxun çalışma prensibi kendi adına ürettirip ithal etmektir. Sitesine girip diğer bütün ürünlerine bakabilir www.epinox.com.tr pazar yerlerinde diğer ürünlerinin yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Yani burada Çin malı aeropressin üzerine marka basıp piyasaya sürmek gibi bir durum yoktur. Bu hususa dikkat çekmek isterim.

Epinoxun çalışma prensibi kendi adına ürettirip ithal etmektir. Sitesine girip diğer bütün ürünlerine bakabilir www.epinox.com.tr pazar yerlerinde diğer ürünlerinin yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Yani burada Çin malı aeropressin üzerine marka basıp piyasaya sürmek gibi bir durum yoktur. Bu hususa dikkat çekmek isterim.

Böyle olsa da Amerika'da ürettirecek halleri yok ya 😅. Bal gibi Çin'de üretiliyor işte. Malzeme kalitesi orjinalle aynıysa bence sorun yok, zaten neredeyse her şey Çin'de üretiliyor artık.

Böyle olsa da Amerika'da ürettirecek halleri yok ya 😅. Bal gibi Çin'de üretiliyor işte. Malzeme kalitesi orjinalle aynıysa bence sorun yok, zaten neredeyse her şey Çin'de üretiliyor artık.
Tabi ki üretim yeri Çin. Şimdi dediğiniz gibi her şeyin üretim yeri Çin. Ama benim burada bahsettiğim o gönderilen linktekiyle bu ürün aynı değil. Epinox'un kendi adına ürettiği ürün.

Sıfır, kutusunda Epinox markalı press kahve demleme. Model ve görünüş olarak Aeropress cihazıyla tamamen aynı.
İçerisinde İtici piston, ana hazne, filtre başlığı, huni, yaklaşık 200-300 adet kağıt mikro filtre (hiç saymadım ama yaklaşık bu kadar), kepçe ve karıştırıcı mevcuttur.
Fiyatı: 220 TL

İstanbul içerisine elden teslim olur.
Ekli dosyayı görüntüle 5496
bu görsel sizin ürün mü bu arada? şu açıdan soruyorum. görselde ki ürünün bire bir aynısı mı? yani bu görsel size mi ait?

Son düzenleme:
Kendi fotoğraflarımı da ekledim.

28 Ayrı sitede benzer görsel paylaşılmış o açıdan sordum. Madem özgün Epinox üretimi neden ürünün görselinde Aeropress görseli var? ya da neden bu görsele benzer bir izlenim yaratacak kadar benzer bir görsel var? Neden özgün fotoğraf çekmemişler de kutuya bu görseli yapıştırmışlar? Ben Aeropress olsam dava açarım. Aynı ya da benzer görseli kullanmaları ve farklı isim altında aynı mekanizmayı bire bir milimetrik olarak yansıtmaları doğru değil.
neyse hayırlı satışlar. umarım satarsınız.

1603443767348.png

Sizin dediğiniz biraz şeye benziyor, neden bütün french pressler birbirine benziyor gibi. Ya da neden Chemex marka olmamasına rağmen o kadar fazla pour over modeli var? Epinox bu ürünün aeropress olduğunu iddia etmiyor. O modelde yani basınçla kahve üreten modelde kendi ürününü üretmiş ve satıyor. Yine yorumunuz için teşekkür ederim.

Teyit için tekrar sorayım: Orijinal Aeropress ile aynı malzeme yani, öyle mi?

Bir de, Epinox bu ürünü ürettirmeye yeni mi başladı? Hiç görmemiştik bunu zira, server’lar falan meşhurdu ama...
Aynı malzeme olamaz. Aeropress Amerika da üretiliyor.

Bir de, Epinox bu ürünü ürettirmeye yeni mi başladı? Hiç görmemiştik bunu zira, server’lar falan meşhurdu ama...

aynı malzeme olduğundan % 100 emin miyiz?

Bir de, Epinox bu ürünü ürettirmeye yeni mi başladı? Hiç görmemiştik bunu zira, server’lar falan meşhurdu ama
Epinox ilk defa üretti yani yeni ürün evet. Ayrıca aynı malzeme olduğunu biliyorum ama arkadaşın dediği gibi Aeropress Amerika'da üretildiği için üretiminde bir fark varsa da bilmiyorum. Fakat kesinlikle yukarıda linki atılan Çin malı ürün ile bir bağlantısı yoktur.

Tabi ki, birebir aynı malzemedendir.
aeropressle aynı malzeme olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. bir arkadaşımda vardı kullandım malzeme olarak çok farklılar. daha parlak ve sert bir plastik var. ekipmanları da aynı şekilde. aynı işlevi görüyor ama malzemesini kimse bilmiyor sanırım.

aeropressle aynı malzeme olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. bir arkadaşımda vardı kullandım malzeme olarak çok farklılar. daha parlak ve sert bir plastik var. ekipmanları da aynı şekilde. aynı işlevi görüyor ama malzemesini kimse bilmiyor sanırım.
Bu ürün ilk defa üretilmiş olduğu için daha önce kullanmadığınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D Ama anladım tabi ne demek istediğinizi. Tabi ki Aeropress piyasadaki en kaliteli ürün, bu malzemeden mi yoksa üretim şeklinden mi kaynaklanıyor onu bilemem. Fakat Epinox da gayet kaliteli bir muadilini yapmış.

Geri