Iamnotcoffe
Barista
- İsim
- Berke Önlü
Daha fazla
- İsim
- Berke Önlü
Merhaba french press almak istiyorum normalde Bodum marka öneriyorlar ama bana fiyatları biraz yüksek geldi. Ana kahve demleme âletim mokan pot
French press i arada bi kullanırım diye alıyorum bu sebeple şimdilik ucuz birsey olsada idare etsin yeter ilerde seversem kalitelisini alırım iki farklı sitede iki farklı set buldum iki siteninde kahvelerini denedim ikiside güzel french presslerin boyutuda aynı fakat markaları farklı hangisini önerirsiniz?
www.aroastinglab.com
kahhve.com
French press i arada bi kullanırım diye alıyorum bu sebeple şimdilik ucuz birsey olsada idare etsin yeter ilerde seversem kalitelisini alırım iki farklı sitede iki farklı set buldum iki siteninde kahvelerini denedim ikiside güzel french presslerin boyutuda aynı fakat markaları farklı hangisini önerirsiniz?

Seçkin French Press Başlangıç Seti - A Roasting Lab
Evinizin baristası olmanız için gereken seçkin kahveler deneme paketleri ve french press tek kutuda! İster hediyelik ister harika bir başlangıç için özel tasarıma sahip kutusuyla Seçkin French Press Başlangıç Seti A Roasting Lab'de!

Urban Tools - French Press 3 Cup | KahhveCom
Urban Tools French Press 3 Cup online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.