Bu cümlenin tam karşılığı Clever (veya Hario Switch). Başka hiçbir ekipman değil.Ben Genel olarak gövdeli, ekşi olmayan baharatlı olabilir ama temiz kahve içmeyi seviyorum. Çok ince notalar vs tutturmak değilde her demlenen kahvede çok uğraşmadan aynı lezzeti yakalayabileğim ekipmanı merak ediyorum.
Ben Genel olarak gövdeli, ekşi olmayan baharatlı olabilir ama temiz kahve içmeyi seviyorum. Çok ince notalar vs tutturmak değilde her demlenen kahvede çok uğraşmadan aynı lezzeti yakalayabileğim ekipmanı merak ediyorum.
Ben Genel olarak gövdeli, ekşi olmayan baharatlı olabilir ama temiz kahve içmeyi seviyorum. Çok ince notalar vs tutturmak değilde her demlenen kahvede çok uğraşmadan aynı lezzeti yakalayabileğim ekipmanı merak ediyorum.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim, Genel olarak Clever dripper da oy birliği var.Selamlar @NACnac
Hatırladığım kadarı ile mokapot demleyicisisin ve bende öyleyim.Ben mokapot demlemelerimden alıntıladığım mesajındaki tüm isteklerini alabiliyorum.
Eğer mokapot çıktılarından memnum değilsen yada istediklerini alamıyorsan ben destek olmayı çok isterim çünkü bu isteklerini tam olarak karşılayabilecek başka bir ekipman bilmiyorum ben.
Ben v60 da sürekli başka tatlar alıyorum aldığım her kahvede güzel bi lezzet yakalayana kadar kahve bitiyor o yüzden ben daha stabil bir şey arıyorumÜstad tam da v60 ı tarif etmişsiniz.