• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

En iyi Fiyat/performans Espresso makinası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rareS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rareS

Üye
İsim
Nadir
Daha fazla  
İsim
Nadir
Değirmen
Comandante C40 Black MK3
Ekipmanlar
Hario v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Dublin
Merhaba forum ailesi,

İki yıllık nitelikli filtre kahve deneyimim ardından nihayet espresso'ya karşı ilgim gelişti. Evet belki biraz geç de kalmış olabilirim :) Şimdi espresso makinalarıdan çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Fiyatların ucu bucağı yok biliyorum. O yüzden fiyat/performans noktasında bana önereceğiniz espresso makinalarını incelemekten mutluluk duyarım. Bu konuda her türlü yardıma açığım :)

Teşekkürler.

Tamam öyleyse konuyu kitleyebilirsiniz.

Geri