• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

En güzel fincanın en son demlenen olması

Cleverfan

Barista
Uzun zamandır dikkatimi çekiyor ve itinayla takip ediyorum. Paketin son çekirdeklerinden demlenen kahve en güzel oluyor ve bir daha sipariş vermek zorunda hissediyorum kendimi. Biz de manav işletirken en üste kocaman erikleri alt tarafa küçük erikleri koyup öyle poşetlerdik.Kahve paketlemesinde bu yönetem uygulanıyor olabilir mi acaba...

Son 2 cümle ironidir peşin yazayım da sonra esnaflardan linç yemeyelim...

@orkunustel brezilya sitio sao pedroda şu an bunu yaşıyorum. Sanırım tekrar sipariş vericem 😄

Bende tam tersi oluyor :) paketi ilk açtığımda aldığım tadı alamıyorum

Genelde son fincana 5-6 gr kaldığından aman aman bir deneyim yaşayamıyorum, başka kahveyle harmanlıyorum, bana göre heyecanlı heyecanlı kargodan kahve paketini alıp eve gelip demlediğim o ilk demleme en güzeli bence.🤤
Hislerimi tercüman olmuşsunuz :)

Geri