• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

En Çok Kullanılan Gooseneck Kettle Kataloğu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shepherd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper başlık olmuş, elinize sağlık!

2 hafta sonra Fellow kullanıyorum diyebilcem artık :) Emeğinize sağlık ayrıca hoş olmuş.

Son düzenleme:
Yurtdışına çıktığımda, öğrenci belgeni Spotify'a yollarsan 5 euro'ya kullanabilirsin diyen Alman arkadaşıma gülerek "gerek yok bizde 1 euro" dedim, çok kıskandı. Papara ile 50 cent desem çıldırırdı eminim. Onlar da bizi kıskanıyor yani 😉😉
Evet bazı büyük markalar bölgesel, ilgili ülkenin kuruna göre fiyat uygulayabiliyor ve bunu destekleyebiliyor. Sony de eskiden(artık yapmıyor) bazı hifi müzik çalarları bu sebepten dolayı, dünyada en ucuz Türkiye'de satardı. Amazon prime'ı ve bir çok dijital hizmeti bu kadar ucuz kullanmamızın sebebi de bu. Alım gücümüz diğer ülke vatandaşlarına göre düşük. Normalde bu büyük firmalar kadar olmasa da, ithalat yapan yerli firmaların da, bu yönde alım gücünün düşüklüğünü de gözeterek doğru fiyatı oluşturmasını biz tüketiciler beklerken, %18+%20 vergiyi düştüğümüzde bile, Amerika'da %8 vergi ile satan ve bu fiyat üzerinden kar eden satıcılardan daha fazla fiyata Türkiye'de satıldığını görmek üzücü oluyor.

Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen, yukarıda James Hoffmann'ın videosunun çoktan paylaşıldığını görmeden bugün heyecanla bakmadan burada paylaştım direkt. @Shepherd uyarmasa öyle duracaktı, kendisine teşekkür ederim ve tekrardan kusura bakmayın lütfen.

Kettle seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar:

1626988079721.png

Geri