• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Elektrikli Kahve Değirmenlerindeki Güvenlik Açıkları

miyankizu

Barista
İsim
Seyhun
Daha fazla  
İsim
Seyhun
Espresso Makinesi
Quickmill Emilia
Değirmen
Eureka Speciliata, Timemore Sculptor 64 , 1zpresso E-Pro , 1zpresso X-pro
Ekipmanlar
V60, Sage SDC450 , Clever
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar daha önce elektrikli değirmen olarak Graef CM800 ve Ascaso i1 mini kullandım. Şimdi de Mignon Speciliata kullanıyorum. Bu üç değirmen arasında yalnızca Graef in güvenlik açısından en iyisi olduğunu söylemem gerekir. Özellikle temizleme aşamasında üst çekirdek haznesini bile çıkardığınızda switch temas etmediği için yanlışlıkla çalıştırma düğmesine bile bassanız cihaz çalışmıyordu. Diğer iki cihazımda bunun gibi basit güvenlik önlemlerini göremeyince açıkçası yadırgadım. Bunlarla ilgili bir yasal düzenleme var mıdır yoksa Graef beklenenden fazlasını mı sunmuştur açıkçası merak ediyorum. Bilginiz varsa yorumlarınızı rica ederim

Geri