melih ismail
Üye
pour over demleme için kahve değirmeni ihtiyacım var suan malesef hario kullanıyorum. sıfır veya 2.el olabilir . Önerilerinizi bekliyorum.
Kg79 nasıl
Kg79 özellikle demleme için kesinlikle almayın. Aşırı derecede tozlu oluyor ben el değirmeni kullanıyorum, kalabalık misafir gelirse iş görsün diye aldım. Onda da zaten espresso modladım, az buçuk iş görüyor, ama demeleme kesinlikle olmaz. 4-5 kişiye kadar yine de elde çekmeyi tercih ediyorum yorsa bile. Mümkün olduğunca kullanmıyorum.Kg79 nasıl
Kargoda virüs gelmez telaş etmeyin benceçinden sipariş ettiğim xiamio marka kettle ı iptal ettirdim salgından dolayı şuan için aliexpressten almayı düşünmüyorum teşekkkür ederim
hangi el degirmenini kullanıyorsunuz ?Kg79 özellikle demleme için kesinlikle almayın. Aşırı derecede tozlu oluyor ben el değirmeni kullanıyorum, kalabalık misafir gelirse iş görsün diye aldım. Onda da zaten espresso modladım, az buçuk iş görüyor, ama demeleme kesinlikle olmaz. 4-5 kişiye kadar yine de elde çekmeyi tercih ediyorum yorsa bile. Mümkün olduğunca kullanmıyorum.
çok mantıklı2. el encore bakın. sahibinden de bulunabiliyor. burr set ini baratza m2 burr set ile değiştirip modlarsanız işinizi fazlası ile görür.