• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Elektrikli Kahve Degirmeni Karsilastirma

zekeriyatrkmn

Yeni Üye
İsim
Zekeriya
Daha fazla  
İsim
Zekeriya
Herkese merhabalar forumu yeni kesfettim Serif Basaran'la olan muhabbetimiz uzerine ama keske daha once haberim olsaymis :(
Kendime ev tipi uygun butceli bir elektrikli degirmen almaya ve sozen ile yollari ayirmaya karar verdim. Genelde evde V60 yapiyorum, cihazlardan da anlasilabilecegi gibi cok buyuk bir beklentim yok. Sozen baya eskimeye basladi ve gunluk kullanimda pek pratik degil. Iki model arasinda kaldim, Delonghi KG79 (50-60€) ve Bodum Bistro (100€). Delonghi flat disli 110 watt guce sahip hakkinda baya olumlu yorum duydum. Bodum'u ise yeni kesfettim 160w gucte ve konik disli yapisi. Cok buyuk fark yapmayacak iki cihaz sanirim ama sizlerin goruslerini duymak istedim. linkleri asagi birakiyorum ve merakla dusuncelerinizi bekliyorum dostlar !
Bodum: Amazon product ASIN B07PM2H5QZDelonghi Amazon product ASIN B002OHDBQC

Bodum’u bilmiyorum ama Delonghi ile ilgili çokça olumsuz yorumda var. Tchibo’nun 699 TL’ye satışta olan değirmeni ile ilgili güzel yorumlar okudum daha doğru bir tercih olabilir. Sözen’den sonra baya fark yaratacaktır.

Bodum’u bilmiyorum ama Delonghi ile ilgili çokça olumsuz yorumda var. Tchibo’nun 699 TL’ye satışta olan değirmeni ile ilgili güzel yorumlar okudum daha doğru bir tercih olabilir. Sözen’den sonra baya fark yaratacaktır.
Fransa'da yasiyorum Tchibo yok burada maalesef :( Ayrica Bodum'un urunu indirime girdigi icin kararsiz birakti biraz yani butcem 50-60 euro civari aslinda.

şuan ikinci el pazarında baratzadan daha iyisi yok malesef. delonghi kesinlikle almanızı tavsiye etmem. Fakir in değirmeni bir tık daha iyi ve aynı fiyatlarda diye hatırlıyorum. birde ismi M ile başlayan bir mrka var.
''M'' ile başlayan marka Melitta Molino ise bende deneyimlerime dayanarak önermiyorum açıkçası. Kalınlaşan ayarlarında istediğim verimi alamıyorum.

''M'' ile başlayan marka Melitta Molino ise bende deneyimlerime dayanarak önermiyorum açıkçası. Kalınlaşan ayarlarında istediğim verimi alamıyorum.
hocam burr un olduğu yerde bir tane vida var. onunla oynayarak inceltebilir siniz kalınlık ayarını.
not: o değirmenlerde böyle bir ayarlama vidası vardır genelde.

hocam burr un olduğu yerde bir tane vida var. onunla oynayarak inceltebilir siniz kalınlık ayarını.
not: o değirmenlerde böyle bir ayarlama vidası vardır genelde.
Teşekkür ederim. Şimdi alet edevatı aldım, bi tane de Rusça da olsa bir video buldum deneyeceğim hemen :D

Geri