• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Elektrikli Değirmen Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KFAT4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KFAT4

Barista
İsim
Serkan
Daha fazla  
İsim
Serkan
Arkadaşlar merhaba, timemore değirmenim servisteyken kahvesizlikten boşluğa düştüm 😂 ve kendime bir anda espresso makinesi edindim. Arçelik 3185 marka makine aldım. Yalnız, ne bir espresso deneyimim var ne de kaliteli bir değirmenim. Bundan önce espresso makinesi almak niyetindeydim ama ucuz yollu başlamak istedim. Değirmenin çok önemli olduğunu biliyorum o açıdan bana kaliteli bir değirmen önerir misiniz acaba? Kaliteli bir espresso için nasıl bir değirmen almalıyım? 2000 TL'yi geçmezse çok daha iyi olur benim için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu arada değirmeni sadece espresso için kullanıcam. İkinci el değirmenleride değerlendirebilirim.

Ev için kullanacaksanız sizi uzun yıllar yolda bırakmaz. Fiyat performans ürünü. Fred kullandığım için tavsiye edebilirim. Bir de eureka mignon var onu da çok tavsiye ediyorlar.

Ömürlük olmasa da uzun süreli kullanımda pişman eder mi peki?

Siz espressoyu öğrenene kadar sizi idare eder. Kullanımı ile ilgili bir kaç ipucuyu aşağıda ki konuda bulabilirsiniz.

Sadece ev için kullanıcam. Kahveyle keyif için uğraşıyorum o açıdan çok fazla para vermek istemiyorum. F/p ürünü uygun bir şey olursa uzun yıllar idare etmek istiyorum.

Siz espressoyu öğrenene kadar sizi idare eder. Kullanımı ile ilgili bir kaç ipucuyu aşağıda ki konuda bulabilirsiniz.

Satıldı olarak görünüyor. Satıcıya yazdım yine de bakalım şansıma

fred black fridayde mantıklıydı, eurekaların fiyatı pek farklı değildi ama fredler 1499 liraydı sanırım. ben sesli çalışması, single dose imkanı olmaması sebebiyle almamıştım iyi ki de almamışım. şu an hopperlı bi modelle uğraşmak istemezdim eurekaya 100 liralık aparatla uygulanan single dose modifikasyonundan sonra :D

Lelit Fred'de karar kıldım. Eğer satmak isteyen olursa benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Çok teşekkür ederim herkese :)

Bunun için bir Alınık ilanı açarsanız diğer üyelerin mesajınızı görüp sizinle iletişime geçmesi daha kolay olabilir.
Lelit Fred'de karar kıldım. Eğer satmak isteyen olursa benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Çok teşekkür ederim herkese :)

Geri