• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Electrolux Explore 7 Kahve Makinası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Merhabalar,

Geçen gün Teknosa mağzasını gezerken görüp hoşuma giden bir makina oldu. Deneyimleyen veyahut bilgi paylaşabilecek birileri var mıdır?

Ofise veyahut ev için çoklu demleme yapacağım zamanlar için gözüme kestirdim.

Evinizde lezzetli filtre kahve
Explore 7 Kahve Makinesi ve otomatik pour-over teknolojisiyle ile filtre kahvenin harika tadını deneyimleyin. Evinizin rahatlığında ECBC sertifikalı kahve demeleme.Şık çizgileri ve çağdaş tasarımıyla her mutfağa estetik katacak.

1650118165894.png
Her kupada sertifikalı demleme kahve
Kahve makinemiz Avrupa Kahve Demleme Merkezi standartları yedi farklı alanda karşılıyor. Bir karaf kahveyi, kahvenin özünü almak için en ideal sıcaklık olan 92°C-96°C arasında yalnızca 6 dakikada demleyebiliyor. Böylece evinizde profesyonel kalitede demlenmiş kahvenin tadını çıkarabilirsiniz.

1650118194214.png
Daha lezzetli bir kahve için geniş duşlama başlığı
AutoBloom™ duş başlığı standart başlıktan daha geniş olmak için tasarlandı. Otomatik dökme teknolojisi ile su yoğun kahveyi bile eşit derecede ıslatır. Her demlemede tutarlı yoğunluğu garanti eder.

1650118208385.png
Ekstra aroma için Aroma Selector
Ekstra lezzet için aroma seçiçiyi aktifleştirin – az miktarda kahve demlemek için mükemmel seçim. Aynı kalitede kahve, yalnızca daha güçlü bir lezzet.

Karaf ve karıştırma çubuğumuzla tutarlı lezzet
Karafımız ve özelleştirilmiş karıştırma çubuğu ile her zaman tutarlı ve lezzetli kahve keyfi.Kahve sürahi içine dökülürken, aromalar çok yönlü bir tat için hafifçe karıştırılır. Böylece her yudum son yudum kadar lezzetli olur.

1650118233880.png
Doldurması kolay su tankı ve kaydırmalı filtre
Explore 7 Kahve Makinesi filtresi hızlı ve kolay kullanım için yana kaydırılarak açılır su haznesi ise göz açıp kapayıncaya kadar doldurulur. Her sabah zahmetsiz kahve keyfi için.

Son düzenleme:
Söz konusu makineyi kullanmadım ancak daha öncesinde biraz araştırma yapmıştım. 5 sene önce aldığım EKF 7700 modelini severek kullanıyorum ve ürünün kalitesiyle marka gözüme girmişti. Fakat bu makine özelinde yeni olan tek şey tasarım gibi. Amazonda bir yoruma denk gelmiştim '' moccamasterle kıyaslanamaz sadece görünümü benziyor, üst kapak açılmıyor ve demlemeye müdahale ettirmiyor ''gibi. Alacaklara Koncheronun makinesine bakın derim.

Merhaba, Cihazı yeni aldım. Aroma modunda çok sıcak olmayan bir demleme yapıyor. Muhtemelen daha kötü kavrulmuş çekirdekler için düşünülmüş bir detay. Eskiden kullandığım Braun dan pek bir farkı yok. Yukarıda da belirtildiği gibi kahve sepetinin üstü açılmadığı için demleme esnasında müdahale imkansız. Standart makinelerden tek fark suyun akışı için çok fazla delik bulunması. Ek olarak karaf ın kapağı maalesef sökülmüyor temizliği zor. Genel kullanım için uygun fakat, beklentileri yüksek olan kişiler için yeterli değil. SCA nın tavsiye ettiği makinelere bakılabilir. Tabi TR de anca Moccamaster lar bulunuyor. Melitta nın Epour u olsaydı onu almayı tercih ederdim.

Geri