• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

El değirmeni tavsiyesi

Kahve&kitap

Barista
İsim
Muhsin
Daha fazla  
İsim
Muhsin
İyi günler arkadaşlar, güzel bir el değirmeni almak istiyorum. Ama kararsız kaldım comandante mi 1Zpresso k-plus yada kinu hangisini tavsiye edersiniz? Ve güvenilir olarak nereden temin edebilirim?

İyi günler arkadaşlar, güzel bir el değirmeni almak istiyorum. Ama kararsız kaldım comandante mi 1Zpresso k-plus yada kinu hangisini tavsiye edersiniz? Ve güvenilir olarak nereden temin edebilirim?
Hepsi de üst seviye değirmenler. Filtrede 1zpresso>comandante >kinu sıralaması yapılabilir.
espresso da dahil olacaksa kinu bir adım öne çıkar. Kinu>1zpresso>Comandante olur.
1zpresso'yu Dems Coffee'den, Comandante'yi Tin Coffee'den, Kinu'yu ise Specific Coffee'den temin edebilirsiniz.
Fiyat performans olarak 1zpresso, tariflere uyum ve kişiselleştirilebilme olarak comandante, sağlamlık ve ergonomide Kinu avantajlı gibi.

Hepsi de üst seviye değirmenler. Filtrede 1zpresso>comandante >kinu sıralaması yapılabilir.
espresso da dahil olacaksa kinu bir adım öne çıkar. Kinu>1zpresso>Comandante olur.
1zpresso'yu Dems Coffee'den, Comandante'yi Tin Coffee'den, Kinu'yu ise Specific Coffee'den temin edebilirsiniz.
Fiyat performans olarak 1zpresso, tariflere uyum ve kişiselleştirilebilme olarak comandante, sağlamlık ve ergonomide Kinu avantajlı gibi.
Teşekkür ederim...

1zpresso konusunda yeniden bir indirim için 10 kişi toplanmaya çalışıyor. Düşünürseniz konu;

Geri