• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekipman taşımak için soft case

mcciftci

Barista
İsim
MehmetCan
Daha fazla  
İsim
MehmetCan
Değirmen
comandante c40 mk3
Ekipmanlar
çelik hario V60-02, cezve, hario buono kettle, jocuu kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri, Sakarya, Milano
Merhaba dostlar,

Bir süredir, demleme ekipmanlarımı, özellikle de değirmenimi, yolculuklarda güvenle taşıyabilmek adına çanta arayışı içerisindeyim. Intetnette yabancı sitelerde içinde köpük (foam) olan soft ve hard caseler satılıyor. İsteyenler çantanın içindeki köpüğü koyacağı ekipmanın boyutuna göre kesip şekil vererek eşyalarını darbelerden koruyarak taşıyabiliyor. Bazı kahveseverler süper çantalar yapmış, la pavonilerini bile yanlarında taşıyorlar. Ben ise her yolculukta değirmeni bin tane kazağın tişörtün içine sararak, kırılgan ekipmanları ise bunlar evde dursa daha iyi diyerek yola çıkıyorum. :D

Türkiyede bu çeşit ürünlere nasıl ulaşılabilir bilginiz var mıdır? Örnek olarak bulunduğum gruplarda rastladığım çalışmaları ve muadil ürünleri ekliyorum. -Fotoğraflarda hard case çantalar var ama ben bilhassa soft case/eva tarzı, kamera ekipmanlarının taşındığı türden yumuşak çantalar arıyorum.-

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1612910434697.jpg
    FB_IMG_1612910434697.jpg
    140.3 KB · Görüntüleme: 172
  • images (45).jpeg
    images (45).jpeg
    33.5 KB · Görüntüleme: 159
  • 91D2QEgUvpL._AC_SL1500_.jpg
    91D2QEgUvpL._AC_SL1500_.jpg
    241.1 KB · Görüntüleme: 152
  • images (46).jpeg
    images (46).jpeg
    45.8 KB · Görüntüleme: 167
Benim de bir süredir aklımda var, Türkiye'de satışını yapan firmalar varsa toplu alım bile yapılabilir diye düşünüyorum. Oldukça kullanışlı ve talep olacak bir ürün

Bu tarz çantaları fotoğraf makinesi ve aksesuarı satılan yerlerde bulabilirsiniz genellikle flash - ışık çantası olarak geçer , Örn: Godox CB-11 .

kendi setimi haftada 2 yer degistirdigim icin sunlarla tasiyorum.

cmd icin bunu kulaniyorum

tarti icin eski cdliklerden birini kestim icini fermuarli olarak kulaniyorum.

hepsinin cantasi icinde bunu.icinde destek sungerleri var ve su gecirmez .ben satin aldigimda cok daha ucuzlardi.

not fotodaki abs cantalara bakmistim mano markasinda sungerli olarak satiliyor fakat fellow ekg sigmasi icin gerekli olan cok buyuk ve agirdi o yuzden kumas destek sungerli almaya karar verdim

Ekli dosyalar

• EA503382-52E6-4B7D-A38B-EBC7EFDFE4DF.jpeg
    EA503382-52E6-4B7D-A38B-EBC7EFDFE4DF.jpeg
    127.2 KB · Görüntüleme: 37
  • D2F74CC9-EA33-4B8F-A9E8-C4D820751E4F.jpeg
    D2F74CC9-EA33-4B8F-A9E8-C4D820751E4F.jpeg
    95.6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Sünger için eva süngerler tercih edilebilir, Özel ürüne göre ekipman yapmak gerekirse çok maliyetli çıkacağını düşünüyorum.
Sünger için kesim bedeli biraz fazla alıyor firmalar.

Şok Marketlere makyaj çantası gelecekti ben canlısını görmedim ama nalburdan sert sünger yada polietilen köpük alarak çok uygun fiyata kendi ekipmanlarınıza uygun bir şeyler yapabilirsiniz .

çanta bence bu konudaki en önemsiz detay , isteyen çanta isteyen araba bagajına karton kutu yapabilir. ancak önemli olan sünger. Bu konuda CNC ile sünger kesen yerler var. ben konuyla ilgili 1-2 yer ile görüştüm. ancak 1-2 tane yapmakla ilgilenmiyorlar. Eğer standart bir ekipman listesi oluşturulursa ona göre 1-2 farklı dizayn çalışılıp yaptırılabilir. kimi v60 02,commandante c40, hario tartı ve ibrik (kaç ml?) isterken bir diğeri v60 01 , timemore,farklı bir tartı vs isteyecektir.

aslında seyahet tatile kampa giderken ekipmanı yanına almak isteyen benim gibi arkadaşlar varsa düşünülebilir. ben şahsen çanta yerine karton kutu ambalaj yaptıracağım , hem ucuz hemde hızlı yaptırılabililir. sünger ölçüsü netleşince çanta yada kutu kişisel tercih olur. Hatta ahşap taşıma kutusu çok şık olabilir.

çanta bence bu konudaki en önemsiz detay , isteyen çanta isteyen araba bagajına karton kutu yapabilir. ancak önemli olan sünger. Bu konuda CNC ile sünger kesen yerler var. ben konuyla ilgili 1-2 yer ile görüştüm. ancak 1-2 tane yapmakla ilgilenmiyorlar. Eğer standart bir ekipman listesi oluşturulursa ona göre 1-2 farklı dizayn çalışılıp yaptırılabilir. kimi v60 02,commandante c40, hario tartı ve ibrik (kaç ml?) isterken bir diğeri v60 01 , timemore,farklı bir tartı vs isteyecektir.

aslında seyahet tatile kampa giderken ekipmanı yanına almak isteyen benim gibi arkadaşlar varsa düşünülebilir. ben şahsen çanta yerine karton kutu ambalaj yaptıracağım , hem ucuz hemde hızlı yaptırılabililir. sünger ölçüsü netleşince çanta yada kutu kişisel tercih olur. Hatta ahşap taşıma kutusu çok şık olabilir.
@uralavci Motordantenin kutusu gibi birşey bizim cmdleri güzek korur gibi aslında :))

Ben küçük boy valize sünger alıp ölçülere göre kesmiştim 70liraya mı ne geldi hepsi toplam

Togay comandantenin taşıma çantasını paylaşmıştı hesabında.
yakında mumlu kanvastan benzerini yapmayı planlıyorum, biraz da deri desteğiyle güzel bi ürün çıkabilir.
eva köpük olayı için ürünlere göre kestirmek gerekiyor, o da lazer ve ya cnc işi. bir de birebir çizim vs. işleri. maliyetli olabilir.

Alternatif düşünürseniz ben satıyorum arkadaşlar. Aşağıdaki linkten açtığım konu da fotoğraflarına bakabilirsiniz.

Geri