• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekipman Modifikasyonu

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Elinizdeki ekipmanları kullanım şartlarınıza göre modifiye ediyor, eklemeler veya çıkarmalar yapıyor musunuz? Kağıt filtreler de eklenebilir buna, mesela kağıdın orijinal şeklini değiştirenler, kırpanlar ya da farklı şekillerde eğip bükenler var mı?

Bugün Epinox kettle'ıma elimi yakmasın diye jüt ip sardım, daha önce bezle tutuyordum. Basit ama hoşuma gitti, şekilli şukullu oldu. O sırada da aklıma böyle sorular geldi. :)

1.png

Henüz yapmadım ama yakın gelecekte df64'ün beyaz vinil kaplamasını çıkarıp başka bir renk ile kaplamayı planlıyorum. Komple çıkarıp polished şeklinde kullananlar da mevcut.

DF64 ilk versiyon kullanıyorum. Ayar noktasını belirlemek amacıyla üstteki metal kısma matkapla ufak bir oyuk açtım. Siyah oje ile doldurdum. Metal matara kullanarak tozlaşmayı azaltan kap yaptım. Matara ağzı U şeklinde kesilmiştir.

IMG_20231102_153307_edit_78681980785910.jpg

Son düzenleme:
Geri