Lorenzen
Barista
Anlaşılan ben açmasam kimse bu konuları açmayacak. Zamanı olup bu konuyu açmayan tüm kulüp üyelerini kınadıktan sonra biraz geriden de olsa Null alımını değerlendirebiliriz diye düşünüyorum.
Uzun bir değerlendirmeye ihtiyaç duymuyorum. Worka en iyisiydi. Ara Ara 1 kiloluk alsam mı diye düşünüyorum. İkinci Wolichu Wachu oldu benim için ama özellikle delter demlemelerinde. Çakma ana sora gibiydi
v60'ta istediğim sonucu alamadım. Mam de keyifli bir kahveydi, ilk bunu bitirdim. Oldukça yumuşak, ipeksi bir içimi vardı. El Penon mehh, Yandaro ise babayaro
Yandaro'nun son demlemesini delter'da yapıp onu da v60'ta harcadığıma karar verdim aslında, sanırsam becerememişim.
Genel olarak oldukça başarılı bir kahve seçkisiydi. Yılın en iyi kahvelerinden birini içtim.
Uzun bir değerlendirmeye ihtiyaç duymuyorum. Worka en iyisiydi. Ara Ara 1 kiloluk alsam mı diye düşünüyorum. İkinci Wolichu Wachu oldu benim için ama özellikle delter demlemelerinde. Çakma ana sora gibiydi

Genel olarak oldukça başarılı bir kahve seçkisiydi. Yılın en iyi kahvelerinden birini içtim.