Merhaba arkadaşlar, diğer mecrada bulcum rumuzlu Faruk ben. Bir süredir, başta eş dosta temin ettiğimiz Aydın, Nazilli bölgesinin doğal ürünlerini artık daha geniş çaplı satışını yapıyorum. Ürünlerin hepsi ya kendi elimden geçiyor ya da köyde tanıdığım eş dostun elinden çıkan temiz ve hilesiz hurdasız doğal ürünlerdir.
Oğlumun sağlık sorunları nedeniyle temiz,doğal ve güvenilir gıda bulma arayışım beni böyle bir işin içine kendisi çekti; ki yapmaktan çok keyif aldığım bir uğraş oldu benim için.
Instagram sayfamız olan @ege_dogalurunler de bizi takip edip hem bize destek vermiş olup hem de sürekli ve mevsimsel olarak ulaştırmaya çalıştığımız ürünlerden haberdar olabilirsiniz.
Edit: Instagram kullanmayanlar için listeyi buraya bırakayım
Edit 2: enginar mevsimi geçmeden yerli tohum enginarlar denemenizi öneririm.
Oğlumun sağlık sorunları nedeniyle temiz,doğal ve güvenilir gıda bulma arayışım beni böyle bir işin içine kendisi çekti; ki yapmaktan çok keyif aldığım bir uğraş oldu benim için.
Instagram sayfamız olan @ege_dogalurunler de bizi takip edip hem bize destek vermiş olup hem de sürekli ve mevsimsel olarak ulaştırmaya çalıştığımız ürünlerden haberdar olabilirsiniz.
Edit: Instagram kullanmayanlar için listeyi buraya bırakayım
Edit 2: enginar mevsimi geçmeden yerli tohum enginarlar denemenizi öneririm.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
Son düzenleme: