• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ege Doğal Ürünler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Colove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
.

Colove

Üye
İsim
Faruk
Daha fazla  
İsim
Faruk
Merhaba arkadaşlar, diğer mecrada bulcum rumuzlu Faruk ben. Bir süredir, başta eş dosta temin ettiğimiz Aydın, Nazilli bölgesinin doğal ürünlerini artık daha geniş çaplı satışını yapıyorum. Ürünlerin hepsi ya kendi elimden geçiyor ya da köyde tanıdığım eş dostun elinden çıkan temiz ve hilesiz hurdasız doğal ürünlerdir.

Oğlumun sağlık sorunları nedeniyle temiz,doğal ve güvenilir gıda bulma arayışım beni böyle bir işin içine kendisi çekti; ki yapmaktan çok keyif aldığım bir uğraş oldu benim için.

Instagram sayfamız olan @ege_dogalurunler de bizi takip edip hem bize destek vermiş olup hem de sürekli ve mevsimsel olarak ulaştırmaya çalıştığımız ürünlerden haberdar olabilirsiniz.

Edit: Instagram kullanmayanlar için listeyi buraya bırakayım

Edit 2: enginar mevsimi geçmeden yerli tohum enginarlar denemenizi öneririm.

Son düzenleme:
arkadaşlar, faruk hem insan hem de satıcı olarak tanıdığım en dürüst kişilerden biri. ben de sağlık problemlerimden dolayı doğal beslenme konularıyla çok ilgilendiğimden, kendisi bu işe neredeyse başladığından beri sattığı hemen hemen tüm ürünleri deneme şansım oldu. yukarıda kısaca bahsetmiş ama ben üzerine basa basa yazmak istedim. satış felsefesi "çocuklarıma yedirmediğim hiç bir şeyi satmıyorum" şeklinde. bundan dolayı kafanızda soru işareti olmadan kendisinden alışveriş yapabilir veya herhangi bir konu hakkında bilgi alabilirsiniz. iletişime çok açıktır sağ olsun :) benim bugüne kadarki bütün sorularımı sabır ve içtenlikle cevapladı :)

ege bölgesinde yaşadığından özellikle bölgeye özel ürünler satıyor. ancak listelerinde olmayan ama merak ettiğiniz ürünleri de sorabilirsiniz kendisine. elinden gelen bir şey varsa mutlaka yardımcı olacaktır. en azından sizi doğru kişi ve/ya ürüne yönlendirecektir. bilmiyorsa da "bilmiyorum" der :)

sanıyorum ilk defa birilerinin bu kadar çok reklamını yaptım :) ama şu bir gerçek ki sağlığımı yeniden kazanmamda kendisinin emeği büyük.

Hangi kargo şirketi ile yolluyorsunuz acaba? Baya dolu bir liste yaptım, kavanozlar vs sıkıntı olmuyordur yolda umarım. yarın siparis geçerim.

Hangi kargo şirketi ile yolluyorsunuz acaba? Baya dolu bir liste yaptım, kavanozlar vs sıkıntı olmuyordur yolda umarım. yarın siparis geçerim.

Merhaba, yurtiçi veya dileginize göre ups kargo ile yolluyoruz Kavanozlar sıkıntı olmuyor, tedbirli paketliyoruz. Zayiat veya memnuniyetsizlik olursa koşulsuz para iadesi ya da yeni ürünle telafi ediyoruz.

Son düzenleme:
Geri