• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Edirne Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatih

Yeni Üye
İsim
Fatih can şakır
Daha fazla  
İsim
Fatih can şakır
Espresso Makinesi
Siemens eq9
Değirmen
Comandante
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Edirne
Edirne’de olan arkadaş varsa irtibata geçelim :):):)

Selamlar tekrardan geri döndüm 😊😊😊

Edirne merkezde 3.nesil kahveci var mı?
Kavurucu da olabilir güzel kafeler de olabilir tavsiye bekliyorum.

Selamlar. Burada 3. nesil kahveci malesef yok. Kahve satan dükkanlar ve cafeler bolca mevcut. Fakat ben şimdiye kadar gittiklerimden barlar sokağındaki kontra coffee hariç memnun kalmadım. Gerçi hep sütlü kahvelerini denedim. Filtre ve espresso olayında çok iyi değillerdir diye tahmin ediyorum çünkü kahveleri paketli, fabrikasyon olanlardan.

Merhaba Edirne’de 3. Nesil Kahveci aynı zamanda da kavurucu mevcut paket kahve de satıyor fakat yeri çok uzak kalıyor Avrupa kentin girişinde marketin yanında yeri adı 137 tmp . Kaan abi uzak olduğu için duymamışsındır bir ara haberleşelim de birlikte gidelim kahveleri de gayet güzel @kaanka

Merhaba Edirne’de 3. Nesil Kahveci aynı zamanda da kavurucu mevcut paket kahve de satıyor fakat yeri çok uzak kalıyor Avrupa kentin girişinde marketin yanında yeri adı 137 tmp . Kaan abi uzak olduğu için duymamışsındır bir ara haberleşelim de birlikte gidelim kahveleri de gayet güzel @kaanka
Fatihçim selamlar. Tabii ki en kısa zamanda görüşelim. İlk defa bu yeri senden duyuyorum. Mekanın yeri çok alakasız olmuş.

Geri