Geçelim tabi. Forumda Trakyalı bulmak zor.Edirne’de olan arkadaş varsa irtibata geçelim
Merhaba arkadaşım. Edirne'ye yolun düşüyorsa neden olmasın.Merhabalar ben Kırklarelinde oturuyorum bazı kampanyalara beraber katılabiliriz
Edirneliyim fakat kırklareli ye taşındım burada yaşıyorum artıkMerhabalar ben Kırklarelinde oturuyorum bazı kampanyalara beraber katılabiliriz
Tüh. Ben şimdi Edirne'de tek mi kaldım?Edirneliyim fakat kırklareli ye taşındım burada yaşıyorum artık
Selamlar. Burada 3. nesil kahveci malesef yok. Kahve satan dükkanlar ve cafeler bolca mevcut. Fakat ben şimdiye kadar gittiklerimden barlar sokağındaki kontra coffee hariç memnun kalmadım. Gerçi hep sütlü kahvelerini denedim. Filtre ve espresso olayında çok iyi değillerdir diye tahmin ediyorum çünkü kahveleri paketli, fabrikasyon olanlardan.Edirne merkezde 3.nesil kahveci var mı?
Kavurucu da olabilir güzel kafeler de olabilir tavsiye bekliyorum.
Merhaba Edirne’de 3. Nesil Kahveci aynı zamanda da kavurucu mevcut paket kahve de satıyor fakat yeri çok uzak kalıyor Avrupa kentin girişinde marketin yanında yeri adı 137 tmp . Kaan abi uzak olduğu için duymamışsındır bir ara haberleşelim de birlikte gidelim kahveleri de gayet güzel @kaankaEdirne merkezde 3.nesil kahveci var mı?
Kavurucu da olabilir güzel kafeler de olabilir tavsiye bekliyorum.
Fatihçim selamlar. Tabii ki en kısa zamanda görüşelim. İlk defa bu yeri senden duyuyorum. Mekanın yeri çok alakasız olmuş.Merhaba Edirne’de 3. Nesil Kahveci aynı zamanda da kavurucu mevcut paket kahve de satıyor fakat yeri çok uzak kalıyor Avrupa kentin girişinde marketin yanında yeri adı 137 tmp . Kaan abi uzak olduğu için duymamışsındır bir ara haberleşelim de birlikte gidelim kahveleri de gayet güzel @kaanka