• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

ECM Synchronika ve Lelit Bianca PL162T veya sizlerin önerisi anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Olcay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ECM Synchronika ve Lelit Bianca PL162T (yada sizin önereceğiniz bir makina?)

• Lelit Bianca PL162T

Oy: 18 58.1%
  • ECM Synchronika

Oy: 12 38.7%
  • Quick Mill Sebastiano

Oy: 1 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

Olcay

Yeni Üye
İsim
Olcay
Daha fazla  
İsim
Olcay
merhaba
ECM Synchronika ve Lelit Bianca PL162T iki makina arasında kaldım siz olsanız hangisini alırsınız?
yada farklı fikirlere tavsiyelere açığım yanlış ürün almak istemiyorum o açıdan kıymetli forum üyelerine sormak istedim.
aradığım özellikler
kaliteli malzeme işcilik
keyifli ve konforlu espresso cappuccino Latte içecekleri rahatlıkla yapabileyim.
sorun yaşamayacağım bir ürün terhih edip almak istiyorum
teşekkürler

Üçünün de malzemesi ve kalitesi iyi.
Üçü de çift kazanlı (çelik)
Biri flow kontrollü (bianca), diğerleri ekstra ücretle takılıyor. Sebastiano takılı halde de satılıyor 3 bin lira kadar farkla.
Ecm diğerlerinden ciddi manada pahalı.
Sebastiano kullanan görmedim, flow kontrolü de bianca'ya göre pratik değil gibi.

Fiyatı, kullanıcılarının daha fazla olması, yeni ürünlerde IMS sepet ve sanırım duş başlığı kullanması sebebiyle ben olsam Bianca alırdım.
Ve aldım da. :)

Bence aralarında fiyat-performans olarak öne çıkıyor.

buradan SUAT bey ve gelbura.com sahibi Yiğit beye çok teşekkür ediyorum.
ayrıca ankete katılıp ürünü seçmemde faydası olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
sizinde anlıyacağınız gibi ürün seçimimi Lelit Bianca PL162T üründen yana kullandım siarişimi verdim sabırsızlıkla bekliyorum.

Hayırlı olsun @Olcay bey, bence yerinde bir seçim olmuş. Ankette seçimi işaretleyip, yorum yapmamıştım. Zira diğer markalar ile Lelit arasında gerek inovasyon, gerek müşteri deneyimini önemseme anlamında ciddi farklar var. Cihaz özelliklerine girmiyorum bile.

Geri