• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

ECM Casa v ve Classika II PID hakkında

Gökhan13

Üye
İsim
Gökhan
Daha fazla  
İsim
Gökhan
Merhaba espresso makinesi arayışındayım bu markanın bu iki modeli dikkatimi çekti. Forumda fazla yorum bulamadım haklarında. Kullanan ya da haklarında bilgisi olan varsa artılarını eksilerini yazabilirlerse sevinirim.

Bütçenizi bilmiyorum ama bu fiyatlara daha iyi cihazlar var. Bu gösterdiğiniz iki cihazda tek kazanlı hx olmayan cihazlar. Aynı anda süt ısıtıp kahve alamazsınız.

Bu cihazlar yerine bu bütçe ile HX makinelere bakabilirsiniz.

Tekrar tekrar aynı, benzer başlıkları açmak istemedim, o yüzden buraya yazıyorum. Sütlü kahve ile işim olmaz, o yüzden alınabilecek en iyi single boiler makine arayışı içersindeyim 1-2 aydır. Var mıdır acaba ECM Classica iki PİD den daha babayiğit bir makine bu alemde. Ben bulamadım. Mesela rotasyon pompalı tek kazanlı cihazlar üretiliyor mu ? Yoksa sütlü espressodan haz etmeyen tek değişik ben miyim :(. HX ve Çift kazanlı makine almak istemiyorum.

Tekrar tekrar aynı, benzer başlıkları açmak istemedim, o yüzden buraya yazıyorum. Sütlü kahve ile işim olmaz, o yüzden alınabilecek en iyi single boiler makine arayışı içersindeyim 1-2 aydır. Var mıdır acaba ECM Classica iki PİD den daha babayiğit bir makine bu alemde. Ben bulamadım. Mesela rotasyon pompalı tek kazanlı cihazlar üretiliyor mu ? Yoksa sütlü espressodan haz etmeyen tek değişik ben miyim :(. HX ve Çift kazanlı makine almak istemiyorum.

Puristika modele baktım, vibrasyon pompalı bir model... Tek kazanlı olup rotasyon pompalı duymadım zaten. Genelde ticari modellerde oluyor, ticari modellerde de buhar kazanı olmazsa olmaz.
Çift kazanlılarda sütsüz tüketimde buhar kazanını kapatma opsiyonu var.
Bence sütlü içecek ikramı isteme ihtimali olan misafirler de düşünülerek classika 2 pid tercih edilebilir. Onda da pompa ayarı çok kolay.

Geri