• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

E61 Grup Silikon Conta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanka

Barista
İsim
Kaan
Daha fazla  
İsim
Kaan
Espresso Makinesi
Ecm Technika 4 Profi
Değirmen
Ecm S-64 Automatik, Comandante
Ekipmanlar
V60, delter,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Edirne
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkez
Ecm technika 4 profi makinemin grup başlığına portafiltreyi takarken açı tam dik (90 derece) olacak şekilde durmuyor ve 10-15 derecelik açıyla daha sağa gidiyor. Kullanmaya engel değil ama makineyle gelen mevcut kauçuk contayı, silikon contayla değiştirmek istiyorum. Kafelat'ın silikon contaları var ama kargosu üründen fazla tutuyor. Yurtiçi yada yurtdışı çözüm önerisi olan var mı?

Caffmarket'ten Feama E61 için olan kırmızı contadan aldım. Cafelat marka olduğunu söylediler. Kullandıktan sonra merak eden olursa deneyimimi paylaşırım.

Caffmarket'ten Feama E61 için olan kırmızı contadan aldım. Cafelat marka olduğunu söylediler. Kullandıktan sonra merak eden olursa deneyimimi paylaşırım.
Merhaba,

Konu açılalı epey olmuş,hortlatmış olayı 😊

Contadan memnun kaldınız mı?Bende kaliteli silikon bir conta bakınıyorum da lelit mara x için..

Merhaba,

Konu açılalı epey olmuş,hortlatmış olayı 😊

Contadan memnun kaldınız mı?Bende kaliteli silikon bir conta bakınıyorum da lelit mara x için..
Bundan aldım şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, yalnızca başlarda portafiltre biraz zor giriyor, ama her yeni contada bu sorun oluyordur diye tahmin ediyorum

Amazon

Bundan aldım şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, yalnızca başlarda portafiltre biraz zor giriyor, ama her yeni contada bu sorun oluyordur diye tahmin ediyorum

Amazon
Bende 2 aylık mara x var,bende de portafiltre grup başında halen sıkı ve zor dönüyor açıkçası..Normal bir durum olsa gerek..

Amazon
8mi 8.5mm miydi acaba aldığınız uyumlu olan?

ikiside problemsiz olur merak etmeyin sadece portafiltre biraz daha solda durur 8.5 da
Şöyle kaliteli güzel silikon bakındım ama tam olarak aklıma yatan olmadı açıkçası.Fiyatlarda bazı yerlerde çok yüksek gibi..

Merhaba;

Profitec Pro 400 makinem için silikon grup contası ile nanotech duş başlığı arıyorum. Fakat hiç bir yerde bulamıyorum. Var mı nereden alacağımı bilen vs?

Geri