• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

E61 bakımı ve mushroom üzerinde lekeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abc

Üye
Merhaba, geçen hafta makineye flow control eklemek için e61'in mushroom'unu söktüm, resimdeki gibi musroom'un üzerinde beyaz lekeler farkettim, bu lekeler neden olur sizce? Su olarak arıtılmış su kullanıyorum, ayrıca makinenin su tankının içinde de filtre var.

Ayrıca genel olarak E61 bakımı için nasıl bir periyot izlemeliyim. Rutin bakım olarak iki haftada bir Puly Caff ile, günlük olarak ise sadece kör sepet ile back flush yapıyorum. Bunun gibi rutin bakımlar dışında E61'in sökülüp yağlanması gerektiğini okudum, bu bakımları ne sıklıkla yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim? Günde ortalama 3 shot alıyorum.

Ekli dosyalar

• e61-mushroom.jpg
    e61-mushroom.jpg
    99.5 KB · Görüntüleme: 40
Kireç gibi sert mi?

E61 temizliğini ben ayda bir veya iki ayda bir pulycaf yardımı ile grubu backflush yöntemi ile temizliyorum. 6 ayda bir su deposunu temizliyorum. Bir kere E61 kolu gıcırtı yaptı onun içinde gıda ile uyumlu bir yağ var resmeni eve geçince yüklerim onu kullandım.

Shower screen olarak IMS in nano kapla showerını öneririm neredeyse kir tutmuyor.

Geri