• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Düşünceniz nedir?

Herkese merhaba bu aralar satılık ilanlarında baya bi artış olduğunu gözlemledim alim satim dogal ve olagan bir surectir peki bu kadar ilan artisinda sizce sebepler nelerdir? kahveden sıkılmak mi? Yoksa alinan her yeni ekipmanin digerlerinden pek farki olmadiginin dusunulmesi mi? Yoksa bi gazla alinan ururune aslinda ihtiyac duyulmamasi mi? Güzel sohbet dilerim :)

Eldeki ekipmanın daha üst modeli, işlevsel olanı ve dolayısıyla daha pahalı olanı için gereken nakit ihtiyacından da kaynaklanıyor olabilir.

Ekipmanların pahalı olması ve aralarında tercih yapmak zorunluluğunda kalmak

Katılıyorum, maalesef ülkemizde hobi sahibi olmak lüks artık bütün ekipmanlara aynı anda sahip olmak güç. Mesela espressoya merak sarıyor insan bi miktar para ayırıp misal elinde olan çok fazla demleme yapmadığını düşündüğü aeropress i satıp üstüne ekliyor. Ancak alabiliyor oysa bütün demleme çeşitlerinde bütün lezzetler farklı keşke hepsine aynı anda sahip olabilsek :)

Bence de ekipmanların pahalılığı. Mesela çok istediğim Fellow Stagg EKG için ekipmanlarımdan birini elden çıkarmalıyım.

Yoksa maliyetler bizim gibi kur ve vergi baskısı altında ezilen kişiler için karşılanabilir düzeyde değil.

Geri