• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Düştüğünüz Espresso Makineleri

TayfunTmr

Barista
İsim
Tayfun Tamer
Daha fazla  
İsim
Tayfun Tamer
Espresso Makinesi
Flair 58, Wacaco Minipresso NS2
Değirmen
Femobook A68, Kinu M47, Mavo Phantox Pro
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Deep 27, Hero Dripper
Bugün şu insanlık suçunu gördüm de efkarlanıp açtım konuyu, yapıyosun sakla kardeşim alamıyoruz işte 🤣

Beni hem estetik hem kalite açısından düşününce sırasıyla

Odyssey argos
Decent
Flair 58+

çok etkiliyor. Salt estetik olarak ise şunun gibiler 👌🏻👌🏻

Benzer bir dripper başlığı mı açsak? Çok güzel dripperlar var zorla kendini aldırtmaya çalışan 😄

Su ana kadar ticari tip olsun ev tipi olsun onlarca makina kullandim hic birinden dusmedim sukur. Ayak altinda tutmayin.
Ne kadar da sağlıklı bir bakış açısı. Çok dikkatimi çekti. Tanışalım mı?

Valla ben düştüm :) :) şaka bi yana makineler çok güzel görünüyor estetik açıdan

Ben dükkana lelit glenda model makine almıştım.
1687535753256.png

Galiba toplamda 5 farklı kişi farklı tarihlerde "bu makineyi sen mi yaptın?" dedi. Böyle düşünmeleri için sebep nedir bilmiyorum. Makine el yapımı gibi mi görünüyor? Bu modelde Sanatsal özellikler zayıf olabilir. Üreticiler bu bilgiyi dikkate almalı.
Yetkililere sesleniyorum

Bir ihtimal mekanda elektronik malzeme ve makineler olduğu için öyle düşündüler. Silüete uyum sağlamıştır

Son düzenleme:
Ben dükkana lelit glenda model makine almıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 27297

Galiba toplamda 5 farklı kişi farklı tarihlerde "bu makineyi sen mi yaptın?" dedi. Böyle düşünmeleri için sebep nedir bilmiyorum. Makine el yapımı gibi mi görünüyor? Bu modelde Sanatsal özellikler zayıf olabilir. Üreticiler bu bilgiyi dikkate almalı.
Yetkililere sesleniyorum

Bir ihtimal mekanda elektronik malzeme ve makineler olduğu için öyle düşündüler. Silüete uyum sağlamıştır
Gayet güzel duruyor bence. Endüstriyel aletlere benziyor.

Geri