• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dünyanın en elit kahve kulübü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mimds

Guest
Bir iki eksiği dışında, bu forumun başını çeken arkadaşlarımızın fedakarlığı ile sağlanan kampanyalar, toplu alımlar sayesinde yeryüzündeki kahveseverler tarafından en çok tercih edilen ekipmanlara çok daha kolay ulaşabilen Kahve Kulübümüz, böyle giderse bence yakın gelecekte dünyanın en elit(ekipmanlar alanındaki teknolojiyi ve kahve konusunda gelinen son noktaları deneyimleyebilmek açısından) kahve kulübü/forumlarından biri olacak... Bu bir iki eksik konusunda da, örneğin demleme suyu, daha özel kahveler ya da evde kahve kavurma gibi, sanki yakın zamanda bazı gelişmeler olacak gibi... Doğru bilgi ve deneyim aktarımı ile birlikte global anlamda sektörü ve kahveyi daha iyi tanıyıp deneyimledikçe, ekipman vs konusundaki ulaşılabilir seçenekler de arttıkça farkında olmadan hep birlikte ciddi şekilde aşama kaydediyor, hatta belki de sessizce bir devrim yapıyoruz....

Zaman zaman ufak tefek anlaşmazlıklar nedeniyle kendi aramızda didişsek de bu olumlu tabloyu görmekte ve takdir etmekte yarar var... öyle anlarda bu gerçekliğin bir parçası unutmayalım derim :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Denizhan abi. Kahve kulübünün hayal ettiğimden daha ileriye gitmesinin en büyük nedeni fikrin benden çıkıp kahve severler tarafından sahiplenilmesi :)

Su konusunda yakında bir duyuru olacak. Nerden biliyorum firmayı bu ekipmanı getirmesi konusunda cesaretlendirdim :)

Kahve kavurma cihazı kapalı bir grupta konuşuluyor. Sağolsun @mrsandman bize çok yardımcı oluyor. Yakın zamanda ev tipi tamburlu 500 gr kapasiteli bir kavurma cihazı olacak :)

Bunlar dışında @uralavci çok güzel 1-2 projesi var.

Kasım ayı itibari ile yurtdışı kahve alımı konusunda bir takım gelişmeler olabilir. Hatta anlaşabilirsek kahve kulübü 1.yıl alımında 90+ bir kahve belki bir Geisha olabilir.

Başta sen olmak üzere bir grup arkadaşın girişimleri sayesinde çok hızlı yol alındı zaten... Sektörün bazı profesyonelleri de sağ olsunlar çok destek oldular/oluyorlar... Bir şey ancak böyle gelişir ve ileri gider zaten... Üstelik de ülkenin tüm dezavantajlarına rağmen...

Bunları neden mi yazdım, hem yapılanları takdir etmek ve bu sayede sizlere teşekkür etmek, hem de zaman zaman birbirimize karşı kırıcı olma tuzağına düşerken durup 10sn. düşünme konusunu nacizane hatırlayıp hatırlatmak için :)

Forumun Kurulduğu İlk Günler Geliyor Aklıma Hey gidi hey nerden nereye ilk alımlarımız 100Kg civarıydı hatta yoktu bile :D . Şimdi aylık alımlarda 300-400 KG altını konuşmaz olduk :love: :love: Günden güne üye sayımızla ve forum içeriklerimizle hızla büyümeye devam ediyoruz. :)

açıkcası böyle bir kulubun bir üyesi olmak, arkadaşların paylaşımları beni çok sevindiren bir şey. @mimds Denizhan abinin her kelimesine sonuna kadar katılıyorum.
Emeği geçen her arkadaşa, bu vakte kadar bizlere destek olan sektörün önde gelen isimlerine de teşekkürler.

Su konusunda yakında bir duyuru olacak. Nerden biliyorum firmayı bu ekipmanı getirmesi konusunda cesaretlendirdim :)

Kahve kavurma cihazı kapalı bir grupta konuşuluyor. Sağolsun @mrsandman bize çok yardımcı oluyor. Yakın zamanda ev tipi tamburlu 500 gr kapasiteli bir kavurma cihazı olacak :)

Kasım ayı itibari ile yurtdışı kahve alımı konusunda bir takım gelişmeler olabilir. Hatta anlaşabilirsek kahve kulübü 1.yıl alımında 90+ bir kahve belki bir Geisha olabilir.
486f58d248044cbde5be7918e4895a7d.jpg

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Denizhan abi. Kahve kulübünün hayal ettiğimden daha ileriye gitmesinin en büyük nedeni fikrin benden çıkıp kahve severler tarafından sahiplenilmesi :)

Kavurma cihazını dört gözle bekliyorum 🙏

Zaman zaman ufak tefek anlaşmazlıklar nedeniyle kendi aramızda didişsek de bu olumlu tabloyu görmekte ve takdir etmekte yarar var... öyle anlarda bu gerçekliğin bir parçası unutmayalım derim :)

Bu olmazsa olmaz Denizhan abi :)

Güzel bir hedefle yola çıkıldı, geldiğimiz nokta gerçekten cesaret verici. Buradaki kahvesever arkadaşlar bu kadar iyi niyetli ve samimi olmasa, ben de bu kadar zaman ayırmazdım sanırım. Birbirimize faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize.

Saygı seviyesi korunduğu sürece, daha güzel şeyler de yaparız.

Youtube'da izlediğim bir video sayesinde tanıştım kulüple. Aslında 3-4 yıldır Sözen değirmenle öğütüyordum kahvelerimi. Ama kulüp sayesinde elimdeki değirmenin aslında çok yetersiz olduğunu, niteliksiz çekirdekler aldığımı ve bu yüzden dümdüz fincanlar içtiğimi anladım.

Sonra aylar içinde forumdaki arkadaşlarım sayesinde yeni ekipmanlar edinmeye başladım. Nitelikli kahvenin ne olduğunu öğrendim. Ve aslında nitelikli çekirdeğin nasıl da lezzetli ve çok önemli bir detay olduğunu farkettim. Derken işler ilerledi. Emektar Sözen yerini Comandante'ye bıraktı.

İşte o zaman fincanların kalitesi de arttı. Kahve zevkim dahada katlandı. Artık foruma her gün uğrar oldum. Ve benim gibi kahve tutkunu bir çok kişinin olduğunu fark ettim. Yeni yeni şeyler öğrendim onlardan, hâlâ da öğrenmeye devam ediyorum.

Önceleri kahve benim için, arada bir içilen bir içecekken bu forum sayesinde artık vazgeçilmezim oldu. Nitelikli kahve demlemek de artık günlük bir rutine dönüştü benim için. Bu güzel rutini edinmede bana büyük katkısı olan Kahve Kulübü ailesine teşekkürler...😊

Edit: Bu arada biraz uzun olmuş yazdıktan sonra farkettim, kahve denilince elimin ayarı kaçmış biraz 😂

Geri