• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dunno Coffe

svidrigaylov

Yeni Üye
İsim
Ali
Yaklaşık 2 hafta önce Dunno'dan alışveriş yaptım. Kenya natural ve Brezilya Santos Fine Cup aldım. Daha öncesinde yaptığım alışverişe ve arkadaşlarımın tavsiyesine güvenerek almıştım. Kavrum tarihi yazmıyordu, mail attım cevap gelmedi. Üstelik kavrumda bu şekilde. Evet, ortada ki TAŞ...

Ekli dosyalar

• 20220227_123438.jpg
    20220227_123438.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 194
Herkese merhabalar. tin Coffee nin getirdiği ve benim hayran kaldığım el salvador pacamara çekirdeğinin stoklarına girmesiyle başka bir kavrum daha denemek amacıyla dunno Coffee den sipariş geçmeye karar verdim. Bu sırada da hem tanışmak hem bilgi almak amacıyla firmayı aradım. Firma yetkilisi mesut bey ile uzun ve hoş bir sohbet ettik. çekirdekler, kavrum profilleri, yeni çıkacak olanlar vs. Kendisinin övgüyle bahsettiği benim de dikkatimi çeken colombia finca potosi tres dragones çekirdeğini de ekledim siparişimde.Çekirdek biraz koyu gözükmesin rağmen Yine mesut beyin tavsiye ettiği 1/16 24 clik de şahane bardaklar elde ettim kahve anaerobik olmamasına rağmen çok hoş fermente tatlar geliyor fakat daha inceye gidilmedikçe bu tatlar kahvedeki ahududu notasını yükseltmekten öteye geçmiyor ama fermente tatları sevenler 21 clik seviyelerinde de çok keyif alacaktır.

İzmir kahve festivalinde tanıştım Dunno ile, kuruculardan Mesut ve Levent ile uzun uzadıya muhabbet etme fırsatımda oldu.
İlgimi standlarına koydukları ikawa ile deneyler yaparken çektiler açıkçası ve bende bu alete sahip olma düşüncelerini son zamanlarda irdelemeye başlamıştım hobi amaçlı olarak görünce tabiki hemen 291929 tane soru sordum diyebilirim :)

Çok enerjik ve ticaretten daha çok kahveyle deneyler, denemeler yapmaya yakın bir takıma sahipler. Elimde oldıkça fazla kahve olmasına rağmen denemek için iki kahvelerinide aldım.Colombia Finca Las Margaritas(red burboun-honey) ve Colombia Potosi Tres Dragones (varios- natural) Çünkü bu arkadaşlar farklı birşey yapıyor ve çok hoşuma gitti, kahvelerini vakumlu paketlere koymuşlar, yani bir süre dokunmasamda olabilir (merağıma yenilmezsem tabi ) yanınada vakumsuz normal paketlerinide kutunun içine iliştirmişler, yani vakumludan çıkardıktan sonra içine koyabilirsiniz , ince düşünce değilmi ?

Fotoğrafını merak edenler içinde ekleyeceğim, tadım yaptıktan sonrada acımasızca düşüncelerimi söylerim herhalde :)

dunno.jpeg

Geri