• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Drop Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erturk

Üye
İsim
m erturk
Daha fazla  
İsim
m erturk
Stockholm'de bulunan Drop Coffee Roastery'den siparişlerim 3 günde elime ulaştı (DHL Express).
5 kutu sipariş verildiğinde ''ücretsiz kargo'' kampanyası var.

Demleme sonuçlarını paylaşırım..:)

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2020-12-08 16.23.18.png
    Ekran Resmi 2020-12-08 16.23.18.png
    601.1 KB · Görüntüleme: 94
Umarım kilosu 600 liraya değer 😄 yorumları bekliyoruz

Dün bunların Stockholm'daki tek dükkanındaydım. V60 değil kalita yapıyorlar demleme olarak, hiç ama hiç esprisi yoktu, bir de üstelik yanında aldığın bir çörek ile 250 gr çekirdek parasına geliyor fiyatlar. Amsterdam ve Kopenhag gezimde bu meşhur 3. nesilcilere uğrama fırsatı bulamamıştım, ama iyi ki uğramamaşım. Bir daha Stockholm'a zaten gitmem de gittim diyelim ancak edebimle Americano içerim.

Drop için size katılamayacağım, hayatımda içtiğim en güzel kahveleri orada içmiştim dönüşte de aldığım kahveler Türkiye'de aldığım bir çok nitelikli kahveciden bir gömlek üstteydi. Fp olarak bakıyorsanız haklısınız tabiki ama Türkiye'de de fiyatlar hiç farklı değil, nitelikli bir kahvecide kahve ve bir çörek içtiğinizde 250 gram kahve parasına yaklaşıyor maalesef. Son olarak ben denk gelmemiş olabilirim ama Avrupa'da hiçbir yerde v60 yapıldığını görmedim genelde kalita chemex yapılıyor. Arkadaşın dediği gibi konu kesinlikle deneyim. İyi günler dilerim.

Kahvaltı için çörek falan alıp oturduğum yerde içtiğim Americano bile çok iyiydi, kahve çekirdeği gelmişken ben de aldım, bir de kavrum tarihi 2 haftayı geçen çekirdekleri yüzde 20 indirim ile satıyorlardı dükkanda, sonrasında Krakovda'ydım orada 4.9 puan alan 3. nesil bir kahvecide v60 vardı, o da vasattı bence, herkesin kendi tercihi tabi, sık sık yurtdışına çıkan biriyim, ama özellikle 3. nesil kahveci falan aramam artık seyahatlerde, ancak çekirdek alırım fiyatları makul bulursam.

Geri