• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dripmaker V60

Hello Wisconsin

Barista
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Daha fazla  
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Kahve Arkadaşlığı İl
ÇANAKKALE
Merhaba. Dripmaker V60 ile ilgili dusunceleriniz nelerdir merak ediyorum? Forumda satici kisi sanki kullaniciynis gibi baslik acmis ama baya tepji gormus hakli olarak.

Peki kullananlar ne dusunuyor.

Ben disarda kullanmak icin almistim fakat fark ettigim kadariyla acik arazide kullanmaya pek uygun olmadigi.

Merhaba. Dripmaker V60 ile ilgili dusunceleriniz nelerdir merak ediyorum? Forumda satici kisi sanki kullaniciynis gibi baslik acmis ama baya tepji gormus hakli olarak.

Peki kullananlar ne dusunuyor.

Ben disarda kullanmak icin almistim fakat fark ettigim kadariyla acik arazide kullanmaya pek uygun olmadigi.
Kim alır o ürünü diye düşünüyordum siz duyduğum ilk kişi oldunuz. Açık alanda kullanışa uygun değil demişsiniz evde memnun etti mi? Eşe dosta önerilir mi?

Evde kullanmayi dusunemdim. Verek gormdim benim icin disarda kullanmak icin uygun birsey ariyordum. Bunu deneyeyin dedim bir kac yurt disi kamp videosunda benzerlerini gordum. Denedim fakat baya cevre sartlatinin uygun olmasi lazim :) bence evde kullamalik bir urun degil. Tarzi yapisi pek evlik degil bana gore :)

Resimdekine benzer bir ürün almıştım ev dışı portatif kullanım için.

DROHOEY-Coffee-Dripper-Foldable-Clever-Coffee-Filter-Style-Coffee-Drip-Filter-Cup-Portable-Reusable-Paperless-Pour.jpg_960x960.jpg

Resimdekine benzer bir ürün almıştım ev dışı portatif kullanım için.

DROHOEY-Coffee-Dripper-Foldable-Clever-Coffee-Filter-Style-Coffee-Drip-Filter-Cup-Portable-Reusable-Paperless-Pour.jpg_960x960.jpg
Buni gormustum fakat aliekpsresste. Beklemek istemedigimden almadim.
Bir tanede yanlari kapali katlanir vardi. Onu gecen n11 de gordum dripmaker kullanissiz. Disarda kullanmak icin daha iyi birsey alirm oyle gozukuyor. Sizin bu paylastiginiz dripper uzakdoguda cok kullaniliyor

Bende var dripmaker, işyerinde kullanıyorum, kış kamplarında kullanışlı değil, yaptığım kahve soğuk oldu ama metal veya cam olsaydı ne kadar fark ederdi bilemiyorum. Kapalı alan kullanımı için yeter ve mantıklı, sadece filtreyi koyup ıslattıktan sonra alttan bir miktar aşağı doğru çekneniz gerekiyor, böylelikle filtre tam olarak oturmuş oluyor. kullandığım bir kahvenin sürekli olarak tıkanma yapması üzerine denemek için işyerine götürmüştüm, sorunumu çözünce de orada devam ettim kullanmaya. sadece kapalı ortam için söylüyorum, sıcaklık istikrarı endişesi olan arkadaşlar varsa diyebilirim ki gerçekten fark etmiyor veya göz ardı edilebilecek bir fark yaratıyor.

Bende var dripmaker, işyerinde kullanıyorum, kış kamplarında kullanışlı değil, yaptığım kahve soğuk oldu ama metal veya cam olsaydı ne kadar fark ederdi bilemiyorum. Kapalı alan kullanımı için yeter ve mantıklı, sadece filtreyi koyup ıslattıktan sonra alttan bir miktar aşağı doğru çekneniz gerekiyor, böylelikle filtre tam olarak oturmuş oluyor. kullandığım bir kahvenin sürekli olarak tıkanma yapması üzerine denemek için işyerine götürmüştüm, sorunumu çözünce de orada devam ettim kullanmaya. sadece kapalı ortam için söylüyorum, sıcaklık istikrarı endişesi olan arkadaşlar varsa diyebilirim ki gerçekten fark etmiyor veya göz ardı edilebilecek bir fark yaratıyor.
Ben de dışarda kullandım rüzgarda kahve demlemek imkansız :)

Geri