• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Drip Stand

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barahirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Barahirr

Yeni Üye
İsim
Bekir
Daha fazla  
İsim
Bekir
Değirmen
Breville
Ekipmanlar
Hario v60
Merhaba arkadaşlar,
Bir kaç barista’da gördüğüm birçok farklı demleme ekipmanı ile kullanılan drip stand’dan yaklaşık 6 ay önce kendim için yaptırmıştım. Bu 6 ay içinde o kadar memnun kaldım ki kesinlikle birilerinin de ihtiyacı vardır diyerekten adetli olarak bir kaç tane daha yaptırdım. İlgisini çeken kahve severler için görsel ve link paylaşıyorum. Sormak istediğiniz sorulara cevap vermekten keyif alırım.
Herkese keyifli bol kahveli günler dilerim.

https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=3030701

1.jpg2.jpg8.jpg10.jpg4.jpg

Bu konuda da yorumlar var. Ürünler sizin diye düşünüyorum.

Bu konuda da yorumlar var. Ürünler sizin diye düşünüyorum.

Merhaba evet ürünler benim, konuyu siz atınca gördüm.

Merhaba farklı tasarımlar yapabiliyor musunuz?

Merhabalar,
Görseldeki ürün ile 7 farkı bulunuz gibi olmuş :)

Çok fazla bilgi verilmediği için benim gördüklerim şunlar;
Linkteki ürünün hammaddesi metal olarak yazılmış, sıvı ile temas halinde paslanma kaçınılmaz.
Kalınlığını yazmamışlar ama sanırım 2mm.
Ebatları da biraz farklılık gösteriyor, kaydırmaz ayak yok sanırım yere çok yakın duruyor çünkü.
Görsel olarak tasarım farkı var, ağırlığını da bilemiyorum.

7 farka tamamlamak isterdim ama olmadı :)

@cmshn

Son düzenleme:
Geri