• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Doz Roastery

greenhopkins

Barista
İsim
Fatih
Daha fazla  
İsim
Fatih
Espresso Makinesi
Lelit Victoria; Arçelik K3185
Değirmen
Eureka Mignon Specialita, Comandante C40, Timemmore C2
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Burası önceleri "Dört Kadıköy" diye geçiyordu. Sonraları adı değişti. Düzgün kahve içilebilen kahvecilerden biriydi. Bir keresinde aldığım Uganda çekirdeği de fena değildi.

Dört baya eskiydi, hatta yabancı dil konuşma toplantıları yapıyorlardı. İyi kahveler yapıyorlardı. Doz halini bilmiyorum ama.

Ben bu ay Doz Roastery'den Christmas Blend 250gr.lık paketinden aldım. Çok hızlı kargoya verdiler. Siparis verdiğim gün kavurmuşlardı. Kahve tazeydi.

Ekli dosyalar

• 20201217_122138.jpg
    20201217_122138.jpg
    84.1 KB · Görüntüleme: 66
  • 20201217_122148.jpg
    20201217_122148.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 66
Kendileriyle Kasım ayı indirimlerinde trendyol üzerinden Etiyopya Guji Hambella Natürel kahvelerini almamla tanıştım. Bu vesile sizlerle de deneyimimi paylaşmak istedim. Fiziksel mağazası da görebildiğim kadarıyla Kadıköy tarafında. Kahvenin kavrumundan bahsetmem gerekirse bana çok tutarlı göründü , işyerinde standart bir parametre kullanmadan (sadece kahve gramajı olarak 12 gr) hem Delter press hem de Clever la demledim. Tadım notalarını belirgin alamasam da Clever demlemem içim olarak yumuşak yoğun asidite içermeyen bir fincandı. Delter de ise beklendiği üzere daha asidik bir tat aldım. Örnek olması açısından kavrum fotoğrafını da ekledim. Sonuç olarak firmadan şimdilik memnun kaldım , yine bir indirime denk gelirsem bir başka kahvelerini daha denemeyi istiyorum.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    111.1 KB · Görüntüleme: 29
Geri