• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Domol kireç sökücü

sozlerulkesi

Yeni Üye
İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Merhaba geçenlerde moccamaster kahve makinesi için domol kireç sökücü kullandım sonrasında makinenin su haznesinde ki su akışını sağlayan boru aksamın çatladığını fark ettim, ama emin olamadım çatlak önceden mi vardı, kireç sökücü den sonra mı oldu, sizce kireç sökücü böyle bir sonuca sebep olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20200610_115111.jpg
    IMG_20200610_115111.jpg
    58.2 KB · Görüntüleme: 68
Kafasını çok söküp takıyorsanız olabilir. Kireç çözücüler plastiğe ve cama zarar veremez.

Geçmiş olsun, selamlar...
Merhaba, teşekkürler, ama kafasını aslında çok sökmüyorum. Bir türlü çözemedim neden çatladı hem de 3 ayrı yerden çatlak var. Servise göndericem ama kafama takıldı.

Eğer öncesinde görünmeyen bir çatlak varsa, kireç ilk önce çatlakta birikmiş ve cozulunce ortaya çıkmış olabilir.

Ben de kullanıyorum, hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Geçmiş olsun. 😑

Moccamaster bakır ısıtma düzenine sahip olduğu için limon asidi içeren doğal kireç çözücülerin kullanılmaması öneriliyordu. Bakırın limon asidiyle tepkimeye girmesi kahvenin tadına etki ettiği için tavsiye etmiyorlardı sanırım. Çatlağa sebep nedir bilmiyorum ama garantisi devam ediyorsa büyük ihtimalle değiştirirler 👍

Geri