• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Doldurulabilir kahve kapsülleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leo

Yeni Üye
İsim
Leyla
Daha fazla  
İsim
Leyla
Herkese merhaba,

Nespresso
insinia mini modeli için doldurulabilir kahve kapsül kullanan varsa deneyimlerinden bahsetmesini rica edeceğim.
Makineye zarar verir diye korkuyorum ancak hem farklı çekirdeklerden öğütüp denemek hemde ekonomik açıdan almak istiyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Dostum ben uzun süre cafissimo makinemi bu şekilde kullandım . Bir sorun olmadı . Ayrıca çok daha kaliteli çıktılar aldım . Hazır kapsüllerde suni bir tat oluyor. Bayatlıktandır belki . Ama bir süre sonra yoruyor.

Dostum ben uzun süre cafissimo makinemi bu şekilde kullandım . Bir sorun olmadı . Ayrıca çok daha kaliteli çıktılar aldım . Hazır kapsüllerde suni bir tat oluyor. Bayatlıktandır belki . Ama bir süre sonra yoruyor.
Peki önereceğiniz bir marka,model var mıdır?
Cevap için tekrardan teşekkür ederim 🙏

Bende de Cafissomo var. Yıllar önce almıştım. Kullanmıyorudum. Aliexpress'ten "icafilas" markalı çelik kapsül satın alıp denedim. Makine bir kez kilitlendi. Sonra başka bir sıkıntı çıkmadı. Kullanıyorum bazen. Çok şık mini bir tamper da çıkmıştı kutudan.

Geri