• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dökülebilir her şeyi dairesel dökmek -V60 Etkisi-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OmerM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de aynı şey var. Herşeyi dairesel ve dikkatli döküyorum. Bahçedeki çiçekleri sularken bile hortumdan gelen suyun debisini akış bozulmicak kadar açıp belli bir yükseklikten toprak sapirdamicak şekilde döküyorum.

Ben bazen bardağa su koyarken bile istemsizce dairesel döküyorum.

Ama o da bir şey mi. Geçen bir arkadaşımla konuşuyordum. Tuvaletin sifonu bozulmuş. Tamir ederken farkettim ki taharet musluğunun debisi çok yüksek, bununla düzgün döküş yapılmaz diyor. Bu çirkin hikaye için özür diliyorum. Allah hepimize akıl fikir ve hayırlı arkadaşlar nasip etsin.

Geçen bir arkadaşımla konuşuyordum. Tuvaletin sifonu bozulmuş. Tamir ederken farkettim ki taharet musluğunun debisi çok yüksek, bununla düzgün döküş yapılmaz diyor.
Tuvalet esprisi erken gelmiş eheh

Geri