Dışarı çıkabildiğimiz zamanlarda bende bu tarz şeyler yapıyorum. Dışarda kahve demlemek gayet keyifli.
Fortaleza güzel kahve fakat orda refisa sanki daha keyifli olurduBugün Ordu sahilde…
Bagajdan ne çıkarsaFortaleza güzel kahve fakat orda refisa sanki daha keyifli olurduAfiyet olsun.
Merhaba. Dripmaker almayın hocam. Ben 3 5 kez dışarda denedim. Rüzgarlı bir ortamda sıkıntısı çok büyük. Eğer hafif kullanışlı bir şey arıyorsanız size tavsiyem katlanır dripplerlar var metal onlardan almanız.Merhabalar, bende geçen haftalarda ilk defa doğada kahve demledim arkadaşlarla, ama fazla ekipman taşıması biraz dert oldu. İbrik, V60(Seramik), Değirmen falan derken yük arttı. Açıkçası doğada(trekking) evdeki standartlarda kahve demleme arayışı yerine hafifliği tercih etmeye karar verdim.
Özetle, Dripmakerdan memnun musunuz, yanlarının açık olması demlenen kahvenin çok soğumasına sebep oluyor mu?Hafif ve sağlam alternatiflerine(kalite, v60-çelik) para vermek yerine tercih edilebilir mi?
Çeşme'de çektiğim fotoğraflar:
Hiçbir fikrim yokResimde ki ocak ile ortalama kaç kahve demleyebiliriz?
Sırf kahve demleme amaçlı böyle bir ocak almak istiyorum, çeşit model çok. Kartuş vs maliyeti ile ne kadar mantıklı emin olamadım.
bu şekilde yaptığınız kahvenin su sıcaklığı ayarını nasıl yapıyorsunuz ? daha doğrusu yapıyor musunuz
Kaynatıp termosa koydum, aşağı yukarı 91derecede falan demlemiş oldum. Çok detaycı olmuyorum o konudabu şekilde yaptığınız kahvenin su sıcaklığı ayarını nasıl yapıyorsunuz ? daha doğrusu yapıyor musunuz![]()
Ne diye geçiyor bunlar? Ben de biraz bakındım ama benzer bir şey bulamadım.Resimde ki ocak ile ortalama kaç kahve demleyebiliriz?
Sırf kahve demleme amaçlı böyle bir ocak almak istiyorum, çeşit model çok. Kartuş vs maliyeti ile ne kadar mantıklı emin olamadım.
Ne diye geçiyor bunlar? Ben de biraz bakındım ama benzer bir şey bulamadım.
Resimde ki ocak ile ortalama kaç kahve demleyebiliriz?