• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

DIY Knockbox

Uzun zamandır üzerinde arge çalışması yaptığım knockboxımın son halini sizlerle paylaşmak istedim :) Tabikide şaka bir yana, elde kalan yoğurt kaplarını knockbox olarak kullanmaktan sıkılmadım değil. Bende ufak bir modifikasyon yapayım dedim :) Elimde kalan bir tahta parçasını kullanarak tamamen geyiğine biraz daha knockboxa benzer hale getirdim yoğurt kabını sadece. Başka kendi knockbox’ını yapanlar varsa tasarımlarını görmek isterim.

Not: bu bir yoğurt reklamı değildir, yoğurdu kendi paramla aldım :)

Ekli dosyalar

• A56BB097-222B-4FC8-907E-AC393F5D223E.jpeg
    A56BB097-222B-4FC8-907E-AC393F5D223E.jpeg
    53.1 KB · Görüntüleme: 75
Uzun zamandır üzerinde arge çalışması yaptığım knockboxımın son halini sizlerle paylaşmak istedim :) Tabikide şaka bir yana, elde kalan yoğurt kaplarını knockbox olarak kullanmaktan sıkılmadım değil. Bende ufak bir modifikasyon yapayım dedim :) Elimde kalan bir tahta parçasını kullanarak tamamen geyiğine biraz daha knockboxa benzer hale getirdim yoğurt kabını sadece. Başka kendi knockbox’ını yapanlar varsa tasarımlarını görmek isterim.

Not: bu bir yoğurt reklamı değildir, yoğurdu kendi paramla aldım :)

Fena yoğurt değil, hele çırpınca güzel oluyor.

İtiraf ve düzenleme: Yoğurdu tatmadım, sırf şunun için öyle yazdım:

1603039681705.png

Ama diğer bazı süzme yoğurtlar için dediğim geçerli :)

Geri