- İsim
- Gökhan Selamet
Daha fazla
- İsim
- Gökhan Selamet
Kahve arayışı içerisinde, çeşitli kavurucuların web sayfalarında dolanıp duruyorum. Bazen hoş süprizler oluyor. "Esmeralda" ararken karşılaştım difference coffee ile. İngiltere bazlı bir dükkan. İnavasyon konusunda baya emek sarf etmişler. Özenle aldıkları, Esmeralda Geisha'yı öğütüp nespresso kapsüle koyuvermişler. Yetmemiş, COE Meksika birincisi lotuda alıp kapsüllemişler bir güzel. Araya Kupi luwak ve Kona serpiştirmeyi unutmamışlar. Helal olsun.
Kendilerini bu emekleri dolayısı ile teşekkür ediyor, müşterilerine afiyet olsun diyorum.
differencecoffee.com

Dip not: Tabi ki bu kapsülleri tadını almak için özel bir fincana ihtiyacımız var. Bunu da düşünmüşler ve patlatmışlar bir fincan da. Karşınızda, 24 karat altın fincan.

Kendilerini bu emekleri dolayısı ile teşekkür ediyor, müşterilerine afiyet olsun diyorum.

All
Discover the World’s rarest coffees – from Legendary Estates, Competition & Auctions, presented in Nespresso-compatible capsules.

Dip not: Tabi ki bu kapsülleri tadını almak için özel bir fincana ihtiyacımız var. Bunu da düşünmüşler ve patlatmışlar bir fincan da. Karşınızda, 24 karat altın fincan.

Son düzenleme: