• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Diamond Brezilya - Null Coffee - Tadım Notları ve Reçeteler

Ahmet0092

Barista
İsim
Ahmet
Daha fazla  
İsim
Ahmet
Az önce bu kahvenin espresso kavrumunu 12. günde mokapot ile ilk kez denedim ve çok başarılı buldum. Kokusundan, renginden, kavrulma derecesinden güzel bir kahve olduğu belliydi zaten.
22-23 gr. kahve
85°C ve 333 ml buzdağı su (6 cup mokapot)
Geçen ayki oldukça koyu bir espresso kavrum olan ve pek beğenmediğim Luna'dan sonra çok iyi geldi. Mokapot kullanıcılarına şans vermelerini tavsiye ederim.

Türk kahvesi olarak denediniz mi ? Türk kahvesi için almayı düşünüyorum da

Merhabalar,gaggia new classic'e alışmaya çalışırken mümkün olduğunca farklı çekirdekler deniyorum.10.06.2021 kavrumlu Diamond Brezilya commandante red clix 17 yaklaşık 35-40 sn'de 20/39 gr çıktı aldım.Null'un yazdığı tadım notaları hep şaşırtıyordu beni.Bu sefer daha çok şaşırdım çünkü kahve gerçekten çikolatalı gofret kokuyor :D Shot'ın ortalarında kayısı notasını da alabildim,daha yeni damak tadı edindiğim için aftertaste'inden bahsedemeyeceğim,gövdesi damak zevkime hitap etti.Fiyatına göre mükemmel bir kahve bence.

Geri