• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı DF64 Italmill Stock Burr Elektrikli Öğütücü

Ürünün Fiyatı
8000 TL

Vinsanity7

Barista
İsim
Ferhat
Daha fazla  
İsim
Ferhat
Espresso Makinesi
Profitec Pro 700 Flow Control, VBM Domobar Super Digital, Picopresso
Değirmen
Niche Zero, Fellow Ode Gen 2, HA64 SSP MP, Wilfa Uniform, Comandante C40, Pietro M Modal
Ekipmanlar
Moccamaster, Behmor Brazen Plus V3, Hario V60 02 Seramik, Kalita 155 Stainless Steel, Chemex, Bialetti Moka Pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Eureka Mignon Libra (dahili tartma özelliği) ve HA64 (rpm ayarlı) ikilisine geçtiğimden Nisan 2022’de Gelbura’nın Türkiye’ye ilk getirdiğinde aldığım ve stock italmill burr leri ile kullandığım DF64 Single Dose Karbon Siyah modeli satılıktır. Kozmetik olarak iyi durumdadır. Gelbura’dan geldiği haliyle kutusu ve faturası mevcuttur. Düşündüğüm fiyat 8000 TL’dir.

3D anti popcorn aparatı hariç başka bir modifikasyon veya ekleme yapılmamıştır. İlk kullanımlardan sonra declumperın ortasındaki direnci azalttım ve sonrasında declumper ile ilgili sorun yaşamadım ve değiştirme gereği duymadım, retention 0.1-0.2 gr seviyesindedir.

4-5 kg kahve öğütüldüğünü tahmin ediyorum. Dolayısıyla seasoning’i tamamlanmış, 64 mm flat burr, hem filtre hem espresso arasında hızlı geçişlere imkan veren all around bir öğütücü arayanlar için tavsiye ederim.

İstanbul içi Bostancı Marmaray civarında deneyip görerek elden teslim alınabilir. Kargo ile gönderim düşünmüyorum.

Ekli dosyalar

• DF64_1.jpeg
    DF64_1.jpeg
    73.9 KB · Görüntüleme: 62
  • DF64_2.jpeg
    DF64_2.jpeg
    78.5 KB · Görüntüleme: 62
Hocam ben de df64 (ssp burr var) ten libraya geçmey düşünüyorum, beni cezbeden tarafı tartma özelliği. Filtre ve espresso geçişlerinde hangisi daha iyidir, böyle bi değişimi tavsiye eder misiniz memnun kaldınız mı.

Selamlar Libra'yı ben de sırf tartma özelliğinden dolayı istemiştim, ancak 55mm dişliler 64 mm ye göre dezavantaj tabiki, esasen Libra Specialita'nın tartma özelliği eklenmiş hali. Filtre espresso geçişlerinde de DF64 daha pratik. Espresso kalitesi anlamında 64mm SSP High Uniformity den sonra böyle bir değişikliği tavsiye etmem. Kullanım kolaylığı olarak ise güzel.

Geri