• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Deney veya baharat tüpü günlük kullanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B747
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

B747

Barista
Daha fazla  
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Forumda aradım ama daha önce çok üzerinde durulmamış. Saklamadan ziyade günlük kullanım için single dose 18-20 gr lık deney veya baharat tüplerine kahve doldurup yine ahşap bambu kaidesinde saklayan mevcut mudur? 18-20gr için tahminim 60ml lik tüpler yeterli olacaktır. Genelde nette bulduklarım güzel olanlar 120ml civarı. Hiç ahşap standı ile tüp alıp içerisine tam 18-20gr çekirdek gelecek şekilde kullanan mevcut mudur?

0_org_zoom.jpg
C18C4721-6011-4E36-BAB5-5CBD5FCBA19B.thumb.jpeg.fc87f1fd71d191c46441273e7caac07a.jpeg

Forumda aradım ama daha önce çok üzerinde durulmamış. Saklamadan ziyade günlük kullanım için single dose 18-20 gr lık deney veya baharat tüplerine kahve doldurup yine ahşap bambu kaidesinde saklayan mevcut mudur? 18-20gr için tahminim 60ml lik tüpler yeterli olacaktır. Genelde nette bulduklarım güzel olanlar 120ml civarı. Hiç ahşap standı ile tüp alıp içerisine tam 18-20gr çekirdek gelecek şekilde kullanan mevcut mudur?
Merhabalar,

Ben bunları kullanıyorum. https://www.blabmarket.com/urun/duz...r-ortami-icin-pp-vida-kapakli-25x145-dibi-duz

Tek doz için yeterli oluyor. Standı da sağolsun edeko Emrah beyden aldım. Forum nickini unuttum.

teşekkür ederim bilgi için. 60ml olsa tam 20gr sıgar gibi geldi, kahvesinden kahvesine değişir ama ortalama ne kadar alıyor link deki?
Bende merak ettin ne kadar alıyorki acaba 50ml olan, kaba hesapla 60->20gr alıyorsa 50->17 gr civarı kahvesine göre alır ( tam espresso için kullandığım gramaja uygun aslında :p )

IMG-20210603-WA0005.jpg

Bende şöyle 50ml olanları kullanıyorum çekirdeğe göre 18-20 gr alıyor tüpler oldukça ideal bence

Geri