• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Demlemeye Yeni Başlayanlar İçin Youtube Kanalları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eemreeh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eemreeh

Üye
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Değirmen
1Zpresso JX
Ekipmanlar
V60, Moledrip, Origami, Hario switch, Kalita, Lilydrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Urla
Merhaba YouTube'da takip ettiğim ve yararlı olduğunu düşündüğüm kanalları listeleyip sizinle paylaşmak istedim. Yeni başlayıp kaynak arayanlar için faydalı olabileceğini düşündüm.
Buradaki kanalların birçoğunu eminim siz de takip ediyorsunuzdur. Fakat listeye eklemediğim ve yararlı olduğunu düşündüğünüz başka kanallar varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Ayırca ben de yeni kanallar öğrenmiş olurum. Teşekkür ederim.

Türk Kanallar:

Yabancı Kanallar:
Sizden Gelen Kanallar:

Teşekkürler (@DesMoines , @orkunustel , @AnkA, @DenizKSK, @Underwood, @Samet )

Son düzenleme:
Arkadaşımız tüm kahve ilgilenen kanalları bir araya toplamış sanırım, ekleyecek kanal bulmakta zorlandım. Şuraya Harry Shin ve Mirror coffee roaster kanallarını da ben bırakayım.

Merhaba YouTube'da takip ettiğim ve yararlı olduğunu düşündüğüm kanalları listeleyip sizinle paylaşmak istedim. Yeni başlayıp kaynak arayanlar için faydalı olabileceğini düşündüm.
Buradaki kanalların birçoğunu eminim siz de takip ediyorsunuzdur. Fakat listeye eklemediğim ve yararlı olduğunu düşündüğünüz başka kanallar varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Ayırca ben de yeni kanallar öğrenmiş olurum. Teşekkür ederim.

Türk kanallar:

Yabancı kanallar:
Bizi de eklediğiniz için teşekkürler 🙏 ;)

Türk Kanallar:

Yabancı Kanallar:

Sizden Gelen Kanallar:

Teşekkürler (@DesMoines )
Değerli bir çalışma olmuş. Beni de eklediğiniz için söylemiyorum :)
Teşekkürler bu arada.

Beni de eklediğiniz için teşekkürler. 🙏 Tim Wendelboe'nun kanalını öneririm, tarla konusunda güzel videolar var. Barista Guild ve Nordic Barista kanallarında da nefis atölye videoları var. Tavsiye ederim.

MorganDrinksCoffee çok iyidir, özellikle espresso severler için.

Bizi de eklediğiniz için teşekkürler 🙏 ;)
Beni de eklediğiniz için teşekkürler. 🙏
Teşekkürler bu arada.

Asıl ben size teşekkür ederim (@teyyaredenkahve , @orkunustel ve @kahvetrip) kaliteli ve özgün içeriklerinizden dolayı :)
Ayrıca kanal önerip de konunun zenginleşmesini sağlayan @DesMoines ,@orkunustel ve @AnkA ya da ayrıca teşekkür ederim.

Genç gardaşımızın kanalına baktım "Coffee With Carl" o varmış listede. Çok temiz iş çıkarıyor bu delikanlı.👏👏

Yerli kanallara bir örnek de benden gelsin o halde, ilk mesaja ek yapılabilir.
coffeeblackhot

Huskee bardaklar için araştırma esnasında yine forum vasıtasıyla haberim oldu bu kanaldan. Gayet güzel, özenli bir kanal.

Beni de eklediğiniz için çok teşekkür ederim :)

Barista Hustle online kursları birçok konuda detaylı bilgi içeriyor.
Bütün kurslara erişim aylık 15 dolar, süresiz erişim ise 145 dolar. 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Baştan sona bir kurs formatında videolar, metinler, değerlendirme soruları var.

Kurslardan bazıları

Immersion

Immersion is an online coffee course that explores the best techniques and recipes. Immersion brew methods vary greatly from one to the next and in this ambitious course, we look at everything, from French press to syphon coffee.

Percolation

Percolation brew methods allow you to produce the most velvety and clarified brews which is what makes this style of coffee beverage, the most thirst quenching and delicious of them all. This course explores the science of …

Advanced Coffee Making

This Course & Certification is geared towards the coffee professional or home barista looking to enhance and expand their current coffee knowledge. This course will equip you with the necessary tools and information …

Milk Science & Latte Art

Latte art has gone from an occasional novelty in third-wave coffee shops to a signature of modern coffee culture. It’s no longer just the domain of specialty coffee; it’s been widely adopted all around the world, practiced from the …

Advanced Espresso

Advanced espresso looks into the latest innovations in modern barista technique and recent developments in machine and grinder engineering. It also dives deep into the physics of espresso extractions …

Tüm kursların kataloğu:

Arkadaşlar Selamlar,

Forumumuzun üyesi bir çok arkadaşımızı takip ediyorum ve hepside bir birinden kıymetli insanlar ve çok güzel yönlendirmeleri var çok değerli bilgiler ediniyoruz.

Mokapot demlemeleri yapan,kullandığı kahve,öğütüm ve tadım yaparak notlarını paylaşan ve mümkünse Türkçe yayın yapan bir youtube kanalı var mıdır?

Selamlar, bu muhteşem listeye Artisti Coffee Roasters ve Barista Hustle'ı da ekleyebilirsiniz. 😇

Lance Hedrick'in kanalında inanılmaz eğitici videolar yayınlıyor, yabancı kanallara eklenebilir. Latte art dersleri muazzam.

Katkıda bulunan herkese teşekkürler :)

Son zamanlarda Kyle Rowsell'in kanalını yakından takip ediyorum. Genelde ekipman incelemeleri ve karşılaştırmaları yapıyor. Video editleri çok başarılı, üzerine Kanadalı kibarlığı da eklenince izlemek epey keyifli oluyor.

Geri