• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Demleme süresi geçmiş kahveleri kullanmak hk yardıma ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dmnebbkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dmnebbkr

Barista
Arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır foruma yazmıyorum şimdi bir yardıma ihtiyacım var. Evde v60 ile zaten uzun zamandır nitelikli kahve demlemesi yapıyorum full ekipmanlarım var. Fakat daha önce aldıgım (5-6 ay önce) birçok çekirdek kahve mevcut. Bunları ofiste normal öğütüp nescafe gibi kullanmak istiyorum. Kendim için değil gelenler için. Çünkü daha önce ofise v60 sistemi kurdum kimse maalesef anlayamadı nescafe yok mu dediler :) Bu çekirdek kahveleri nasıl öğütsem nescafe gold gibi yarım toz tam toz değil o şekilde yapabilirim. Yani ayarı ne olmalı?

Comandante ve fellow öğütücü makinem mevcut. özellikle @raistlin den cevap bekliyorum :)

Arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır foruma yazmıyorum şimdi bir yardıma ihtiyacım var. Evde v60 ile zaten uzun zamandır nitelikli kahve demlemesi yapıyorum full ekipmanlarım var. Fakat daha önce aldıgım (5-6 ay önce) birçok çekirdek kahve mevcut. Bunları ofiste normal öğütüp nescafe gibi kullanmak istiyorum. Kendim için değil gelenler için. Çünkü daha önce ofise v60 sistemi kurdum kimse maalesef anlayamadı nescafe yok mu dediler :) Bu çekirdek kahveleri nasıl öğütsem nescafe gold gibi yarım toz tam toz değil o şekilde yapabilirim. Yani ayarı ne olmalı?

Comandante ve fellow öğütücü makinem mevcut. özellikle @raistlin den cevap bekliyorum :)
Soruyu tam anlamamış olabilirim ama öğütme kalınlığıysa ortalama drip ayarında(23-24 klik ya da Ode 1-3) öğütebilirsiniz. Bu kahveleri granül kahve gibi bir formata çevirmekse soru, öyle bir şey mümkün değil. :) Benim önerim bu kahveleri bir demleme gereci olarak kimseyi ürkütmeyecek, az çok herkesin aşina olduğu French Press'e göre öğütüp arkadaşlarınıza ikram etmek olacak.

Coffeenutz yüzen kahve gibi yapın cupping kalınlığında ya da bi tık ince öğütün parçacıklar dibe çökünce içsinler, granül başka olay normal kahve suda birebir çözünmez

Geri