• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delterpress vs Clever

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OmerM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OmerM

Barista
İsim
Ben
Daha fazla  
İsim
Ben
Selam.
Belki bir konu acilmayabilirdi. Tekil yorum oldukca fazla. Anca ikisini birden kullananlarin yorumunu oldukca merak ediyorum.
Bu ikisinin ortak noktası kullanicinin etkisinin az olmasi.
Clever ve Delter acisindan icim keyfi, aroma, gövde gibi konularda nasil farklar var?
Tesekkurler.

Evde içecekseniz clever
Gittiğim heryerde kahve demleyim diyorsanız delterpress.

Klasik cevabı aslında kıyaslama yapmak yanlış olur zira farklı profilde kahve çıkarıyorlar. Clever değil ama hario switch kullanıyorum, mantık aynı. Delter ile genellikle daha asidik ve görece daha düşük gövdeli kahveler içiyorum. hario switch ile daha tatlı daha degeli fincanlar ortaya çıkıyor full immersion ile.
Bana sorulursa çok uğraş istemiyorsanız parametreler ile, her fincan daha stabil olsun, çıkan kahve kesin içilebilir olsun diyorsanız kesinlikle clever öneririm.

Geri