• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Delter Coffee Press + Kinto 300 ml Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bitlogic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Yaklaşık 20-30 demleme yaptığım Delter Coffee Press satılıktır.Orjinal filtrelerinden 70-80 tane duruyor, onlarla birlikte vereceğim.Kutusu da duruyor.
Delter için fiyat 250 TL.

Kinto 300 ml Server için fiyat 150 TL.Server hiç kullanılmamıştır.

Şu an için önceliğim ikisini birlikte satmak.İkisi için toplam fiyat 390 TL'dir.

İkisini birlikte almak isterseniz 1 paket açılmamış filtre için kavrulmuş Guji Ana Sora'yı hediye edeceğim.21.05.2020 kavrulma tarihli.Paketin açılmamış olması ve natural çekirdek olması sebebiyle iyi durumda olduğunu düşünüyorum.

İstanbul Bakırköy ve civarı elden teslim ya da istediğiniz kargoyla gönderebilirim.

IMG_20200713_001434.jpg

Son düzenleme:
Özel mesaj attım

Özelden çok fazla yazan oldu.Tek tek cevapladım hepsini.İlk bir kaç gün için önceliğim ikisini birlikte aynı kişinin satın alması.Bu gerçekleşmezse tekrar güncellerim burayı

Geri