• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi kg79 vs. krups gwx242

Kareli defter

Yeni Üye
İsim
Pınar
Daha fazla  
İsim
Pınar
Merhabalar, sınırlı bir bütçeyle elektrikli kahve değirmeni almak istiyorum. 600-650 lira fiyat aralığındaki bu iki üründen sizce hangisini almalıyım? (V60 ve makine ile kahve demliyorum)

delonghi k79 kullanmış birisi olarak verebileceğim tek tavsiye ikisinden de uzak durun. ya gidin bu paraya timemore ya da molent el değirmeni alın ya da ille de elektrikli değirmen istiyorum derseniz paranızı biriktirinve düzgün bir elektrikli değirmen edinin derim.

Geri