• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Delonghi KG79 kahve öğütücü

Neredekafeinim

Yeni Üye
İsim
Hope
Daha fazla  
İsim
Hope
Değirmen
Comandante V40
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Çoğumuzun adını duymuş olduğu, bir kısmımızın da elinden geçmiş bir değirmen olan makinemi ihtiyacım olmadığı için satıyorum.

Comandante kullanıcısıyım uzun süredir, satmaya kıyamıyordum ama ihtiyaç olmadığı halde daha fazla elimde kalmasını istemiyorum, bir arkadaşımıza faydası olsun

Filtre demlemelerinde başlangıç için gayet yeterli bir performansı vardır, eksik parça ve kırık/ çatlak yoktur.

İzmit çapında elden teslim tercihimdir ancak kargo alıcıya ait olur derseniz detaylı fotoğraflar/çalışır anki videosu yolladıktan sonra anlaşıp kargolayabilirim.

Fiyatımız 275 TL
(küsüratı tahmin edileceği üzere ufak bir pazarlık payıdır.)

Ekli dosyalar

• 20201207_203803.jpg
    20201207_203803.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 66
  • 20201207_203728.jpg
    20201207_203728.jpg
    51.4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20201207_203754.jpg
    20201207_203754.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 66
Forumda o kadar kötü algı var ki bu değirmen hakkında size kolay gelsin satışlarda bu arada fiyat bence "başlangıç" için gayet uygun

Kötü algı olmasının bir sebebi yok, forumda mükemmel fincanı hedefleyen üye sayısı fazla olduğu için onlara yetersiz geliyor sadece. Kendileri çok daha profesyonel ekipman kullanıyor/ hedefliyor.

Bu değirmen taze kahve içmek için, elektrikli oluşuyla pratik ekipman arayan kullanıcılara hitap ediyor. Beklentiniz yüksek olmadığı sürece gayet tatmin edici sonuçlar verebilir.

Fiyat konusunda dolar veya piyasa koşullarının farkındayım ama bana yeterli gelen tutarı yazdım abartmaya niyetim yok, ihtiyacı olan birinin alıp kullanmasını tercih ediyorum

Bu hafta içi satılıp aradan çıkmasını tercih ediyorum satılmamış olursa fiyatı piyasaya daha yakın güncellerim en azından neden ucuz problem mi var diye bir kaygı yaratmamış oluruz

Çoğumuzun adını duymuş olduğu, bir
Çoğumuzun adını duymuş olduğu, bir kısmımızın da elinden geçmiş bir değirmen olan makinemi ihtiyacım olmadığı için satıyorum.

Comandante kullanıcısıyım uzun süredir, satmaya kıyamıyordum ama ihtiyaç olmadığı halde daha fazla elimde kalmasını istemiyorum, bir arkadaşımıza faydası olsun

Filtre demlemelerinde başlangıç için gayet yeterli bir performansı vardır, eksik parça ve kırık/ çatlak yoktur.

İzmit çapında elden teslim tercihimdir ancak kargo alıcıya ait olur derseniz detaylı fotoğraflar/çalışır anki videosu yolladıktan sonra anlaşıp kargolayabilirim.

Fiyatımız 275 TL
(küsüratı tahmin edileceği üzere ufak bir pazarlık payıdır.)

kısmımızın da elinden geçmiş bir değirmen olan makinemi ihtiyacım olmadığı için satıyorum.

Fiyatımız 275 TL
(küsüratı tahmin edileceği üzere ufak bir paza
Bir mesaj yazdım, bakabilir misiniz?

Fiyat çok iyi. Yakında o paraya Sözen alacağız.
Öğütüm sonrasında ağızda biriken toz kahveyi fırça ile alarak toz oranını azaltılabilir.

Fiyat çok iyi. Yakında o paraya Sözen alacağız.
Öğütüm sonrasında ağızda biriken toz kahveyi fırça ile alarak toz oranını azaltılabilir.
Katkınız için teşekkürler, evet fiyatlar oldukça rahatsız edici seviyelerde geziyor bu fiyatlara aeropress bile alamıyoruz artık

Geri